بیو_بریم_دشت مدیر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 842 عنوان اگه مثلت یک هفته توی خونه نباشین شوهرتون ظرف کثیفا رو میشوره | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست اگه یه هفته خونه نباشین و فقط همسرتون تنها خونه باشه ظرفایی که کثیف کرده میشوره یا میزاره شما بیاین؟؟ کاش میشد مثل آواز خوش یک دوره گرد زندگی را بار دیگر با رفیقان دوره کرد.... 1403/10/19 | 22:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_bahar_98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 8304 یک هفته رو خونه نمیمونه که بخواد ظرف کثیف بشه فقط واسه خواب میاد مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12298 منو همسرم جدازندگی میکنیم اون توشهرخودمون من وبچه ها یه شهردیگه چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
آرام_2018 عضویت: 1397/08/18 تعداد پست: 21096 بله، هم ظرف و هم لباس اگر باشه به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7288 چراااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ دخترم دانشگاه که قبول شد گفت تنهایی نمیتونم اینجا باشم وگریه دیگه به تفاهم رسیدیم بیایم پیشش هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12298 دخترم دانشگاه که قبول شد گفت تنهایی نمیتونم اینجا باشم وگریه دیگه به تفاهم رسیدیم بیایم پیشش آهان یادم اومد شناختمت ولی یادم نمیومد ب چ دلیلی از شوهرت جدا هستی ک گفتی😆 ی سوال بپرسم؟ اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7288 آهان یادم اومد شناختمت ولی یادم نمیومد ب چ دلیلی از شوهرت جدا هستی ک گفتی😆 ی سوال بپرسم؟ جانم بفرما هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
مادرزیرپوستی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 12298 جانم بفرما میگم یوقت شک نمیکنی ب شوهرت ازش دوری؟ من آخه خودم فوبیای اینو دارم اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 7288 میگم یوقت شک نمیکنی ب شوهرت ازش دوری؟ من آخه خودم فوبیای اینو دارم ببین حتی از راه دور مچشوهم گرفتم ولی چیکارمیشه کرد آدمی که لیاقت نداره ارزشم نداره بخوای به کاراش فکر کنی یه تایمی کلا آدما بیخیال میشن وبی عار هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴