2777
2789
عنوان

امروز همکار متاهلم رو خواستگاری کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3832 بازدید | 126 پست
خب چه رنگی کنم ؟رنگ موهای خودم خیلی خوبه از نظر خودم و خاص هست چون به رنگ پوستمم میاد

منم تو استخر یه دختره دیدم به قرآن ماه بود پوست سفید برفی موها نارنجی مسی، خیلی دلم خواستش

از بدو ورود تا لباس پوشیدن چشم ازش برنداشتم

از بس جیگر بود 

چقدر این بشر زیبا بود

دست به موهات نزن برخلاف سایت که میگن ندیدیم و...

من چند نمونه مشابه شما دیدم یکی از یکی جیگر تر

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم تو استخر یه دختره دیدم به قرآن ماه بود پوست سفید برفی موها نارنجی مسی، خیلی دلم خواستشاز بدو ورو ...

مرسی گلم از انرژی مثبتت،نمیدونم چرا مه میکن به خاطر رنگ موهات هست🥺چون خیلیا رو میشناسم مو مشکی هستن ولی اونا هم مشکل منو دارن

دختر عموهای من کلا موهاشون قرمزه صورتشونم کک و مک داره از تظر ما موی قرمز قشنگ نیست

اونا ژن اروپایی دارن 

چقدر خاصن

دلم خواست 

کاش یه فندقم خدا به من  بده  یه فندق کک و مکی😍

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
مشکلت همینه خودت رو بعنوان زن اندازه یه شئ مصرفی پایین میبینی و دوساعت داری کد میدی که اون اینه من ا ...

میدونم همه چی ظاهر نیست ولی توی اون  مدت کم،اون خانوم جز ظاهر همکارم ا،از ویژگی های دیگه شنمیتوست با خبر بشه

حذفش کردم،دلم شکست ازبس گفتن رنگ کن یا کراتین کن

عزیزم اشتباه از خودته ک ب خودت شک کردی وقتی ب خودت شک کردی از بقیه چه انتظار؟ی حرف میندازن میرن ببین الان همه شبه هم شدن لب ژل دماغ عمل اون خانم بالا راست میگه منم ی همکار مو قرمز داشتم بااینکه پسر بود ولی من همش جذب رنگ موهاش میشدم آدما با تفاوتاشون قشنگن تو هیچی کم نداری اعتماد ب نفس داشته باش ب درک ک مردا توپر دوس دارن یاچی شوهر من خودش اسکینی دوس داره موهای منم بوره اصلا رنگ نکردم کراتین کنی ک چی؟موهات بریزه پدر موهاتو در بیاری؟مطمن باش اگه کسی بخواد ب خاطر رنگ مو یا رنگ پوست بیاد جلو بره ب درک بمیره اصلا کسی ک قسمت توعه تورو زیبا ترین زن دنیا قراره ببینه منکه عاشق رنگ موهات و حالت موهات شدم باور کن تعارف نمیکنم اینجا بیخود کردن دلتو شکستن الان جرات دارن عکس خودشونو بزارن ملت حرف مفت زیاد میزنن توام خودتو محکم بگیر 

💜💕تو نیمی از من نیستی تمام منی💕💜

اونا ژن اروپایی دارن چقدر خاصندلم خواست کاش یه فندقم خدا به من بده یه فندق کک و مکی😍

وای کاش منم ی فندق بور سفید قد بلند فرفری داشته باشم 😍😍😍😍😍

حذفش کردم،دلم شکست ازبس گفتن رنگ کن یا کراتین کن

الان مثلا ایرانیا دخترای قد بلندو مسخره میکنن درحالی ک ژن ایرانی کوتوله بیشتر داره اوروپایی ها میانگین قدشون از ایرانی ها خیلی پایین تره پس وقتی کسی از خرده میگیره مطمن باش خودش ازت پایین تره گلم ❤️‍🔥

واقعیت داره ؟بگو

واقلیت داره خیلیا جواب گرفتن

برو عطاری بگو سنگ (کعلا)میخام

یکم بگیر 

و سرکه سفید و بریز تو قابلمه بزار رو پیک نیک بزار بجوشه به جوش ک آمد یکم از سنگ بریز داخلش 

یه بوی داره مثل جوهر نمک خوب که ازش بخار اومد بالا زیر تموم لباسات از دودش بگیر

گوشه گوشه حیاط و خونه هم بپاش

خودت تاثیرشو بعد میبینی 

این کار طلسم و از بین میبره 

دخترم قراره بیاد و بشه فرشته خونمون😍😍