من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ن عزیزم باز ترامپ اومد و بیماری ساختن ک اقتصاد جهانیو بهم بزنن
بیماری مد نظر شما از سال ۲۰۰۱ شناسایی شده. اینجوری که شما تحلیل کردید توطئه از سمت جرج بوش بوده نه ترامپ.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
تا جاییکه میدونم کره اینطوری نیست ولی این چینیا انگار قلب و وجدان ندارن
نه توی رستوران های کره هم این حیوون های زنده سرو میشه
ولی اوضاع چینی ها خیلی بدتره
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بیماری مد نظر شما از سال ۲۰۰۱ شناسایی شده. اینجوری که شما تحلیل کردید توطئه از سمت جرج بوش بوده نه ت ...
همون کرونا هم از ۲۰۰۱ میگن بوده مهم اینه دقت کنید چ زمانی اپیدمی میشه و چرا؟
بنظرتون چرا پارسال اپیدمی نشد بقول مامانم زمان کرونا میگفت مگه چینیا بار اولشون بوده خفاش خورده بودن
فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
همون کرونا هم از ۲۰۰۱ میگن بوده مهم اینه دقت کنید چ زمانی اپیدمی میشه و چرا؟بنظرتون چرا پارسال اپیدم ...
اصلا کرونا مشخص بود ویروس آزمایشگاهیه. خیلی عجیب غریب جهش پیدا میکرد و وحشی بود و خب نه آشنا بود نه میشد درست تشخیصش داد.
ویروس جدید که داره گسترش پیدا میکنه اصلا جدید نیست و چند بار شایع شده به طوری که کیت تشخیص هم داره و مثل کرونا نیست که بعد یه سال تازه تونستن کیت تشخیص بسازن. نگرانی بابت خود ویروس نیست الان. بابت جهش پیدا کردنشه چون واکسن نداره.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️مولانا♥️حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻