2777
2789

من تو یه خانواده خیلی مذهبی و سخت گیر بزرگ شدم که اصلا با هیچکدوم راحت نیستم 

الان نیاید بگید سنت کمه و فلان بخدا گوشم از این حرفا پره اگه شما میتونید خوش ب حالتون من نمیتونم دیگه خسته شدم 

اجازه ازدواج تا بیست پنج سالگی رو به هیچ عنوان ندارم و پدرم حتی نمیزاره راجبش فک کنم خب منم آدمم نیاز دارم عاطفه دارم 

با این که حتی شخص مناسب و خوبی هم پیگیر اومده خواستگاری و می‌دونه ک من دوسش دارم بازم اجازه نمیده حتی فک کنم ب ازدواج

کاش بمیرم 

از خودم بدم میاد حالم بهم میخوره ک گناه میکنم توروخدا واسم دعا کنید من نمیتونم مشکلمو ب کسی بگم 

دارم دیوونه میشم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزرگتری که باهاش راحت باشی نداری که به بابات نصیحت کنه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خیلی قشنگ درکت میکنم خانواده ای ک خودشون مهربون نیستن درک نمیکنن و تازه اصرار ب نگهداشتن آدم دارن

خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم خدایا شکرت و اشک شوق بریزم؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ که صبوریهامو دیدی و جوابمو دادی؟؟؟💚

ن متاسفانهاگه باشه هم واسه اون دردسر میشه چون بابام دعوام میکنه اگه طرف من باشه

ای بابا 

بدجوری گیر افتادی پس 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خیلی قشنگ درکت میکنم خانواده ای ک خودشون مهربون نیستن درک نمیکنن و تازه اصرار ب نگهداشتن آدم دارن

💔اونی ک اذیت میشه منم اونی ک فچش میخوره بازم منم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً