2777
2789

کلا کاشت 

خیلی چشم رو اذیت می‌کنه من یه بار کاشتم انگار سیخ تو چشمام میکردن دو روز بعد رفتم ریمو کردم الان اکستنشن میکنم اصلا سنگینی و اذیتی احساس نمی‌کنم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
کلا کاشت خیلی چشم رو اذیت می‌کنه من یه بار کاشتم انگار سیخ تو چشمام میکردن دو روز بعد رفتم ریمو کردم ...

دقیقا منم انگار با هربار پلک زدن سیخ میره تو چشام فردا میخام برم ریموو خیلی اشغاله 

بنظرت مژه هام نمیریزه؟اولین بارم بود کاشت میکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه داره اذیتت میکنه یعنی کار مژه کار خوب نبوده حتما برو ریمو کن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
دقیقا منم انگار با هربار پلک زدن سیخ میره تو چشام فردا میخام برم ریموو خیلی اشغاله بنظرت مژه هام نمی ...

نه با یه بار کاشت بعید می‌دونم بریزه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
دقیقا منم انگار با هربار پلک زدن سیخ میره تو چشام فردا میخام برم ریموو خیلی اشغاله بنظرت مژه هام نمی ...

کاشت هیدن ریزش نداره

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑