2777
2789
عنوان

مهاجرت در سن پایین

39 بازدید | 5 پست

سلام من پسرم ۱۶ سالمه جدیدا افتاده توی سرم که مهاجرت کنم هر کشوری نه(امریکا،کانادا،انگلیس)برای تحصیل یا اینکه برگردم ایران نه کلا برم یه زندگی تا ابد اونجا داشته باشم خانواده من پولدارن مشکلی توی ایران نیست که بگیم اذیت میشم ولی در کل این ماجرا جدی شده برام من وابسته خانوادمم نیستم اینو چندبار تست کردم اگر برم در اون حد اذیت نمیشم بهم فشار نمیاد، سنمم کمه اگر اقدام کنم قطعا تا قبل۲۵ سالگی رفتم خودتون یا خانوادتون تجربه ای دارید؟

زبانتو تقویت کن برو اونجا ادامه تحصیل بده🤷🏻‍♀️

حالا فرض کنیم قانونی با لا تاری چیزی رفتم نیازی به تحصیل نبود اگر اونجا‌ پولی نداشتم از صفر ارزششو داره تک و تنها بیام بالا بنظرت؟یا به سختیش نمی ارزه؟از نظر من ارزش داره میخوام نظر تورو بدونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با خودت رو راست باش. ببین هدفت از مهاجرت چیه. مهاجرت آسون نیست، باید هدف بزرگی داشته باشی تا بتونی موفق بشی (بدون اینکه از لحاظ روحی آسیب ببینی...)

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه ب خودت اعتماد داری ک از پسش بر میای اره ارزش داره

پس این کارو انجام میدم.قطعا یه زندگی متوسط تو جایی مثل امریکا خیلی بهتر از زندگی خوب (متوسط روبه بالا)تو ایرانه