2777
2789

بخدا دیگ نمیدونم چیکار کنم خیلی جلوشو میگیرم خودم چون کشیدم نمیخام بچمم بکشه 

داد میزنه عصبیه بهمون توجه نمیکنه همش سرش تو گوشیشه 

الان جدیدا بچمم همینجوری ناله میکنه تو خواب میترسم بخاطر همسرم باشه چیکار کنم بخدا هر شب گریه از سرنوشت بچم میترسم مظلومه دخترم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد وقتی میام میگم قبل از بچه‌دار شدن برید پیش روانشناس ببینید از نظر روانی سالم هستید یا بیمارید میان حمله می‌کنن بهم

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

بعد وقتی میام میگم قبل از بچه‌دار شدن برید پیش روانشناس ببینید از نظر روانی سالم هستید یا بیمارید می ...

متاستفانه این روانی همه جوره خودشو سالم نشون داد وگرنه من اصلا بچه نمیوردم که بخاد عقده هاشو سر طفل معصومم خالی کنه 

معمولا دخترت چی کار می‌کنه باباش سرش داد میزنه ؟ همون موقع تو رفتار اصولی از خودت نشون بده و دخترت رو مدیریت کن اینطوری هم بچه داد بیداد نمیشنوه هم شوهرت می‌فهمه گزینه دیگه ای هم برای فهموندن حرف به بچه وجود داره 

معمولا آقایون چون برای تربیت آموزش نمیبینن طبق فرمون خودشون پیش میرن ولی اگر مادر اصولی برخورد کنه پدر هم یاد میگیره همون مدلی برخورد می‌کنه فقط نباید هی بهش بگی این کار رو نکن اون کار رو نکن واسه شوهرت معلم اخلاق بشی بدتر مقاومت می‌کنه و لج می‌کنه و بدتر گند میخوره به تربیت بچه ت 

یه طوری رفتار کن که انگار با شوهرت توی یه تیم هستی 

فلانی جان به نظرت وقتی بچه این کار رو می‌کنه چی کار کنیم بهتر نتیجه میگیریم خودت هم آموزش ببینن بلد باشی بچه رو مدیریت کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

معمولا دخترت چی کار می‌کنه باباش سرش داد میزنه ؟ همون موقع تو رفتار اصولی از خودت نشون بده و دخترت ر ...

گریه میکنه بچم منم سریع بغلش میکنم ولی اخرش به داد و دعوا ختم میشه شبا بعصی وقتا بچه دیر میخابه همه همینن میگه نه تو بی عرصه بودی بچه بد بار اومده 

گریه میکنه بچم منم سریع بغلش میکنم ولی اخرش به داد و دعوا ختم میشه شبا بعصی وقتا بچه دیر میخابه همه ...

توی دوره های تربیت فرزند شرکت کن 

برای بچه ت روتین خواب تعریف کن خوابش تنظیم بشه بتونی سر شب بخوابونیش خیلی خوب میشه آسیب کمتری میخوره بچه 

آموزش ببینی میتونی با شوهرت از در منطقی حرف بزنی کم کم حرف حالیش کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

توی دوره های تربیت فرزند شرکت کن برای بچه ت روتین خواب تعریف کن خوابش تنظیم بشه بتونی سر شب بخوابونی ...

شوهرم روانیه کلا 

ولی خیلی مطلب میخونم در مورد خواب و اینا