2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل دقیقا از قسمت انتهایی جمله ات شروع میشه!

(مثل بقیه دوستام نیستم!) 

تا وقتی خودت رو با چیزی به جز حالت بهتر خودت مقایسه کنی، هرگز احساس خوبی نخواهی داشت. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
شاید اطرافیانت این حس و بهت القا کردنممکنه تو ویژگی هایی داشته باشی که اونا نداشته باشن حرف زدن ک نم ...

کلا باهاشون متفاوتم مثلا اونا رفتار خانومانه دارن و کم حرف میزنن

کلا باهاشون متفاوتم مثلا اونا رفتار خانومانه دارن و کم حرف میزنن

خب شاید تو برونگرایی برونگرا بودن عیب نیست ک 

و اینکه ی سری از ادما تو سن بالاتر خانوم تر میشن بعضیا کودک درونشون فعاله 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
کتاب بخون فیلم ببین اگه میتونی کلاس های سخنوری شرکت کن

فیلم می‌بینم مامانم دعوام می‌کنه میگه باز این کره ایی هارو میبینی کتاب می‌خونم مامانم دعوا می‌کنه میگه بجاش درس بخون کلاس هم منطقه امون خیلی سطحش پایینه و اگه باشه هم مامانم فکر می‌کنه چرت و پرته و پول نمی‌ده 

خب شاید تو برونگرایی برونگرا بودن عیب نیست ک و اینکه ی سری از ادما تو سن بالاتر خانوم تر میشن بعضیا ...

همه با دیدگاه تو نگاه نمیکنن همه فکر میکنن رو مخم و خانوم نیستم 

فیلم می‌بینم مامانم دعوام می‌کنه میگه باز این کره ایی هارو میبینی کتاب می‌خونم مامانم دعوا می‌کنه می ...

چی بگم والا 🤷

حالا فصل امتحانات هستش بیشتر درستو بخون 

بعد امتحانات کتاب بخون یا فیلم ببین

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪
همه با دیدگاه تو نگاه نمیکنن همه فکر میکنن رو مخم و خانوم نیستم

چی بگم خب سعی کن رو خودت کار کنی کمتر صحبت کن یا قبل حرف زدن یکم فکر کن بعد بگو اینارو تمرین کن با خودت

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤