2777
2789

خیلی گرونه خدایی مثلا برای شادمهر ۱۲ تومنه چه خبره خدایی اکثر خواننده هدی معروف همینن سیمگه بلیط عقب ترین صندلیش ۲۸ میلیونه بخدا کنسرت بلک پینک که اینقدر معروفه اینقدر گرون نیس چه خبره بابا😢😐

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂💔کنسرت من نرفتم والا تو همین ایران بس گرونه

نبابا تو ایران خیلی ارزون تره فوقش یه تومنه تا ۱۰ تومن

بخاطر دلار هم هست

بیلی آیلیش اینقدر معروفه بلیط کنسرتش ۱۵ میلیون کلا عادیش بلک پینک ۴ میلیون و خورده ای عادیش ولی این یا خدا خیلی گرونه

دیروز فرزاد فرزین اومده بود شهر ما خیلی دلم میخواست برم تا حالا کنسرت نرفتم از فرزاد فرزینم خوشم میاد مخصوصا بازیگریش میخواستم از نزدیک ی بارم شده ببینمش مامانم نذاشت😭😭😭

دیروز فرزاد فرزین اومده بود شهر ما خیلی دلم میخواست برم تا حالا کنسرت نرفتم از فرزاد فرزینم خوشم میا ...

ای وای چه بد

حالا بگو بینم نام کاربریتم بر اساسه فن گروه فیفتی فیفتی ئه؟ :')

نه همینطوری گزاشتم دوست داشتم این کلمرو😂😂

زیاد غصه نخور منم امروز میخواستم بلیط کنسرت بخرم فهمیدم باید کلیه هامو بفروشم تا بلیط بخرم‌تو خارج که همه بالای ۱۰ تومنه کنسرت ها توی ایران هم کنسرت حامیم ۴ میلیون بود شروعش تازه!!دیگه بقیه بماند فقط مجید رضوی توی شهرای اطراف ارزون کرده بود ولی تو تهران خیلی خیلی گرون بودن کنسرتا

نه همینطوری گزاشتم دوست داشتم این کلمرو😂😂زیاد غصه نخور منم امروز میخواستم بلیط کنسرت بخرم فهمیدم ب ...

دقیقا، برادرم روسیه اس اونجام خب محل کنسرتاس کلا

گفت یکیشون بوده صندلی های وی ای پیش 45 میلیون بوده

دوست دارم واکنش تیلور سویفت و همون بلک پینک و اینا رو ببینم

و داداش من رایگان تمام کنسرتا رو میره

و با همشون عکس داره😂 دلیل خاصی پشتشه بخاطر سیبیلاش همه باهاش رفیق میشن

دقیقا، برادرم روسیه اس اونجام خب محل کنسرتاس کلاگفت یکیشون بوده صندلی های وی ای پیش 45 میلیون بودهدو ...

ااا چطوری رایگان میره کنسرت هارو؟؟😂😂آره بابا قیمت وی آی پیش چقدر خوب بوده وی آی پی بلک پینک و تیلور هم خیلی گرونه برای بلک پینک ۸۰ تومنه بلیط وی آی پیش