2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه

73 بازدید | 11 پست

امروز من با یه اقایی جهت اشنایی ازدواج بیرون بودم یعنی یه بار مادرشون اومده خونمون برای خواستگاری یکبارم خودش و خانوادش بعد من جواب رد دادم ولی از سمت اونا تماس گرفتن و گفتن که صحبت کنیم حداقل یه جلسه و خلاصه بعد چندبار زنگ زدن بالاخره قبول کردم و یه تایمی رو مشخص کردم اینم بگم اقا تا امروز شماره من رو نداشتن چون خانوادم شمارم رو ندادن بهش و ایشون هم هر هماهنگی داشتن از طریق مادرشون انجام دادن

امروز بیرون بودیم اقا موقع برگشت گفت ما از چه طریقی میتونیم باهم درارتباط باشیم که گفتم من برم خونه بعدا بهتون اطلاع میدم

الان من باید پیام بدم بگم یا منتظر بمونم اونا پیام بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من تو ماشین گفتم اطلاع میدم بهتون برسم خونهمنتظرم بمونم خودش یا مادرش تماس بگیرن؟

خب چرا گفتی وقتی شماره دادی .تو چنین مواقعی من خودم نمیتونم شرو کننده باشم منتظر میمونم .حالا شما خودتون گفتین اطلاع میدم نمیدونم دیگه 

خب چرا گفتی وقتی شماره دادی .تو چنین مواقعی من خودم نمیتونم شرو کننده باشم منتظر میمونم .حالا شما خو ...

اخه پرسید ما چطور از امروز به بعد میتونیم باهم درارتباط باشیم یعنی غیر مستقیم ازم پرسید جوابت منفیه یا مثبت

منم باید میومدم به خانواده میگفتم و اجازه میگرفتم گفتم رفتم خونه بهتون اطلاع میدم

اخه پرسید ما چطور از امروز به بعد میتونیم باهم درارتباط باشیم یعنی غیر مستقیم ازم پرسید جوابت منفیه ...

حالا چرا اول جواب منفی دادی حالا نظرت چیه .چیزی تغییر کرده ک باعث شده دوباره در موردش فکر کنی ب اینا فکر کن اول زنگ بزار برا آخر 

قصد ازدواج نداشتم امروز از اخلاقش خوشم اومد

یهویی قصد نداشتی و قصد دار شدی.ببین ب زمان بیشتری نیاز داری برا فکر کردن و شناخت .اول ببین وایب خوبی ازش میگیری یا برخورد اول ازش خوشت اومد ک بری برا مرحله بعد ک بیشتر بش فکر کنی خلاصه عجله نکن 

یهویی قصد نداشتی و قصد دار شدی.ببین ب زمان بیشتری نیاز داری برا فکر کردن و شناخت .اول ببین وایب خوبی ...

مادرشون تماس گرفتن امروز گفتن نظرمون چیه و اگه ما موافقین جلسات اشنایی رو ادامه بدیم گفتم فکر باید بکنم