2777
2789

وای یعنی احساس میکنم گلوم ، قفسه سینم ، صورتم داره منفجر میشه

بچها عاجز شدم این دو روز😭

دکتر رفتم ولی بی فایده ، کلی قرص و مسکن و سرم همش الکی

کلی جوشونده و میوه و اب میوه  خوردم ک یک درصد هم به بهبودی من کمک نکرده😭

به سختی نفس میکشم ، تموم گلوم میسوزه ، اب دهنم رو نمبتونم قورت بدم 

سردرد دارم ، بدن درد دارم 😭

الانم از سرما پتو پیچ نشستم چسب بخاری و ازونور‌هنوز سردمه 😭

لعنت به ابن‌ ویروسه

توروخدا بگید چی کنم ، من‌دیگ عاجزم 

دیگ نمیکشم😭

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

برو پیش یه دکتر  دیگه 

مامانم اگر دکترشو عوض نکرده بود خفه شده بود 

از همین ویروس جدیده گرفته بود 

همین الان پاشو برو درمانگاهی جایی 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

یه دیگ بذار روی گاز.توش آب بریز.یه پیاز بزرگ رو چند تا چاقو بزن روش و بنداز داخل دیگ.یه مشت آویشن هم بریز توش.صبر کن جوش بیاد. وقتی جوش اومد ۱۰ دقیقه با هم بجوشن.بعد برو سر خودت یه پتو یا ملافه بذار و بوخور بده.

برو پیش یه دکتر دیگه مامانم اگر دکترشو عوض نکرده بود خفه شده بود از همین ویروس جدیده گرفته بود همین ...

الان نمیتونم

انقدر پاهام میلرزه ک حد نداره

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

روتارین بخر از داروخونه بخور 

اب گرم بخور 

شیرینی جات اصلا نخور 

خشک کن خارجی هست الان اسمش یادم نیست خیلی خوبه مثل اب رو اتیشه

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

منم نابودم الان سه هفتس پدرمو در اورده دوبارم دکتر امپول سفازولین و سرم برام نوشته اما بازم نابودم

خیلی بده

روتارین بخر از داروخونه بخور اب گرم بخور شیرینی جات اصلا نخور خشک کن خارجی هست الان اسمش یادم نیست خ ...

خشک کن خارجی چیه

باید سفازولین بزنی و سرومدکترتو عوض کن

خاک بر سرش نشه😭😭

چی باعث میشه گلدم بهتر بشه

نمیدونم دیگ چی بخورم

کیلیندامایسین الان یادم اومد خیلی خوبه

مرسی حتما میگیرمش

الهی دورت بگردم 🫂 

منو پسرمم گرفتیم این مریضی رو 🥺

الان چهار روزه 

دکتر نرفتیم ولی دمنوش آویشن و آبلیمو عسل...

آش و سوپ و این چیزا 

آب نمک قرقره کن

ایشالا زودتر خوب بشی گلمممم 

اگه بهتر نشدی باز برو دکتر

هرچی باهام سردتر برخورد کرد بیشتر عاشقش شدم 🖇️🖤کولرمونو میگم 🤪