2777
2789
عنوان

اعتکاف

26 بازدید | 6 پست

اون موقع پاک هستم .

فقط ثبت نام کردم انگاری شلوغ بوده پره من ذخیره ام حالا قبل ماه رجب ثبت نام کردم پر شده بود.

اگر مسجدی در تهران هست خالیه معرفی کنید ممنون

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز ...

انشاالله خدواند شفاشون بده .من خودم هم انواع مریضی دارم تقریبا نیمه معلولم .از نظر شنوایی بینایی ضعیفم .

ولی خداوند خیرم را خواسته .غصه ای نمیخورم .دل شکستگیم واسه چیز دیگس

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله خدواند شفاشون بده .من خودم هم انواع مریضی دارم تقریبا نیمه معلولم .از نظر شنوایی بینایی ضعی ...

خدا بهت سلامتی بده و دل خوش

اگه رفتی اعتکاف و دعا کردی برای محمدصادق هم دعا کن.خیر دنیا و آخرت ببینی الهی