2777
2789
عنوان

ویروس جدید رو‌کسی گرفته

107 بازدید | 10 پست

دخترم تازه مریض شده و سرفه می‌کنه و ...

احتمالا پسرمم گرفته از شب سرفه هاش شروع شده 

کسی این مریضی رو گرفته ؟ 

دوره درمانش چقدره؟؟؟

ان مع العسر یسرا

من یه ماهو نیم پیش گرفتم هنوز خوب نشدم دخترمم گرفته بمیرم براش الهی دو سالشه انقد میترسم نکنه بمیره ی وقت تاپیک زدم بیا بخونش

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ویروس جدید ک چه عرض کنم هر سال زمستونا همین برنامسدوره درمان یه هفتهمایعات گرم و مرکبات جوابگوعه شدی ...

دوتاشون گرفتن 

خودمم تازه سزارین کردم 

بگیرم سرفه کنم بخیه ام میپره

خودم جهنممممم نوزاد بگیره چی میشه ؟؟؟

ان مع العسر یسرا
دوتاشون گرفتن خودمم تازه سزارین کردم بگیرم سرفه کنم بخیه ام میپرهخودم جهنممممم نوزاد بگیره چی میشه ؟ ...

سعی کن رفت امدو کم کنی کسایی که میان دیدن بچرو بغل نکن و نبوسن اصلا خونه رو تهویه کن و شیر زیاد بهش بده خودتم چیزای مقوی بخور 

دوتاشون گرفتن خودمم تازه سزارین کردم بگیرم سرفه کنم بخیه ام میپرهخودم جهنممممم نوزاد بگیره چی میشه ؟ ...

انشاالله که اتفاقی نمیفته

اما سعی کن خونه رو بخور بدی

یه قابلمه آب بذار رو گاز مدام بجوشه 

خونه ضدعفونی میشه

به بچهاتم مرتب داروهاشونو بده و قرص جوشان هم خوبه 

نذار به نوزاد نزدیک بشن

سعی کن رفت امدو کم کنی کسایی که میان دیدن بچرو بغل نکن و نبوسن اصلا خونه رو تهویه کن و شیر زیاد بهش ...

بچه های خودم گرفتن 

دوتا بچه هام گرفتن 

منم تازه عمل کردم و مادرمم تازه رفت خونش و تنها موندم 

نگران نوزادم خودم بجهنم

ان مع العسر یسرا