2777
2789

علایمتون چیه من صبح که بیدار شدم احساس دزد و سنگینی تو سینه ام داشتم دیگه بعدش تب و بدن درد شدید خیلی کمر و پاهام درد میکنه از چشمام انگار اتیش میباره یه بار لرز میکنم یه بار از گرنا میخوام منفجر بشم

تب+ احساس سنگینی قفسه سینه+ بدتربنش سرفه است جونم رو داره میگیده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دیشب سرما و ویروس بود صبح که بیدار شدم پاهام و کمرم و سرم مخصوصا کمرم در حد انفجار درد کردن سرور زدم کمی بهتر شدم حالا میبینم داره دوباره پاهاش درد میگیره،گلوم کمی خلط داشت

نشاسته برا سرفه خیلی خوبهطرزتهیشم تو نت هستمثل آب رو اتیشه

اتفاقا الان خوردم هیچی اثر ندار روم. قبلا به‌دانه میخوردم خوب میشدم الان هیچی. امشب رفتم زیر سرم از شدت سرف و تنگی نفس

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اتفاقا الان خوردم هیچی اثر ندار روم. قبلا به‌دانه میخوردم خوب میشدم الان هیچی. امشب رفتم زیر سرم از ...

إ من ب پسرم میدادم خیلی خوب بود البته خاطی بود سرفش

ایشالله زودخوب شی

زمستونااسیریم بخدا

اول پسرم بعد من بعد پریود ودرداش 🙄

سرم آمپول اسپری آسم کلی کورتون زدم تا بهتر شد دخترم سرفه داره هیچ دارویی هم جواب نمیده روش

منم هیچی روم اثر نداره