2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو

اینه ک دوستام بدون کنکور رفتن پیرا مدونمم پیرا با کنکوره ولی این کنکور داده ولی اصلا نخونده الان ازاد مامایی میخونه امکان داره پول داده به ریس دانشگاه؟

اینه ک دوستام بدون کنکور رفتن پیرا مدونمم پیرا با کنکوره ولی این کنکور داده ولی اصلا نخونده الان ازا ...

برای آزاد ی سری رشته ها رو فراخوان آزمون ورودی میدن 

شاید اونم اینکارو کرده 

پول ب رییس دانشگاه هم باید خیلی بده اینا ۱۰۰یا ۲۰۰راضی نمیشن ک ...

ازمون ورودی چطور ینی خودشون ازمون میگیرن.جدا

اره عزیزم از قبل اعلام میکنن 

همین چند وقت پیش شهر ما برا پرستاری و حسابداری فرخوان آزمون ورودی داده بودن یا پارسال برای آموزش دبیری اعلام کردن 

ولی شرایطشو نمدونم

اره عزیزم از قبل اعلام میکنن همین چند وقت پیش شهر ما برا پرستاری و حسابداری فرخوان آزمون ورودی داده ...

ینی فرقی ندارن با بقیه؟قربونت بشم ببخشید میشه یرسرچ بزنی شرایط داره یا نه سرم درد میکنه خیلی نمی تونم خیلی تو فکرم دارم دیونه میشم

ینی فرقی ندارن با بقیه؟قربونت بشم ببخشید میشه یرسرچ بزنی شرایط داره یا نه سرم درد میکنه خیلی نمی تون ...

عزیزم سرچ کردم همون طور که گفتم باید ببینی برای ورودی بدون کنکور چ رشته های رو اعلام میکنن گروه دانشگاه آزاد شهرتون پیدا کن اونجا اعلام میکنن 

ولی تا جایی ک من دستگیرم شد 

معدل دیپلم بالای ۱۲

نداشتن اعتیاد و سوپیشینه 

سلامت عقل

اگه رشته دبیرستان با رشته دانشگاهیت فرق کنه باید ۱۲تا ۱۴واحد جبرانی رو بخونی 

رشته های حوزه رو هم باید تاییدیه از حوزه علمیه قم داشته باشی 

رشته های فنی هم باید مدرک داشته باشی بدون مدرک نمیشه 

اگه رشته پزشکی هم انتخاب کنی تا آخرش میتونی پزشکی بخونی یعنی لازم نیست بخاطر محدودیت دانشگاهو عوض کنی