2777
2789

اونایی که میخوان مسخره کنن تاپیکمم نمونن چون حالم خوب نیست 

میگم دوستان امروز رفتم پیش ماما برای معاینه 

هین چکاپ میگفت عجب!!! 

گفتم بهم بگین تو رو خدا(من از بچگی فوبیای نداشتن بکارتو داشتم اونم به لطف خانوادم ) 

گفت سایز بکارت شما نسبت به بقیه دخترا گشاد تره  رو یه برگه هم برام کشید 

گفت خودارضایی نکردی؟؟ گفتم هیچییی هیچییی 

مدلش هفتی هشتی بود ‌ ⚙️ اینجور چیزی بود تقریبا اما گشاد 

کسی تجربه ای داشته 

لطفا مخالفی یا میخوای مسخره کنی نمون 

من به اندازه کافی گریه کردم حالم خرابه حرفای شما هم بدترم میکنه 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

نشنیدم تا حالا یا دکتر دیگم برو

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامات بی سواد بوده احمق😐ببخشید ولی خندم گرف

برو ی دکتر دیگه ببین چی میگه ولی اخرسر حرف اونو بگو مطمئنم ی دل سیر بهش میخنده

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

من دوست داشتم شب عروسیم خون بیاد 

نمیدونم با چه راه حلی 

هی میگم برم اب انار بپزم میگن خوبه 

بعد پشیمون میشم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

فک کنم مدل شرابع ای هستی . گواهی و داد آخر یا ن؟ 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

قبلن ضربه ای چیزی نخوردی؟بیخیال اثلن کاسه چی چک کردی

اصلا هیچی 

اینم میگفت داری ولی نسبت به بقیه دخترا بزرگتره

فک کنم مدل شرابع ای هستی . گواهی و داد آخر یا ن؟

نه 

گفت با نامزدت بیا تا بدمش 

دیگه شهر دیگه نوبت گرفتم 

اسگلی چیزی هستی؟

گفتم میخوای مخالفت کنی نمون 

واقعا نمیتونم جواب بدم