2777
2789
عنوان

سوپرایز شوهرم که به گریه تبدیل شد

225 بازدید | 19 پست

بعد ۹ ماه نداشتن ماشین  ب سختی ی پراید ۸۳ ک زیادسرحال نبود خریدیم

ی ماه نگه داشتیم تعویض پلاک نرفتیم. (چون ماشین قبلی مال من بود اینم واسه من بود )

شوهرم یکم پیش اومد ی سوییچ داد بهم گفتم وا این چیه گفت هیچی سوییچشو عوض کردم 😐 گفتم وا این سوییچ واسه پراید آخه

بعد شک کردم رفتم حیاط دیدم ی ۱۱۱ سفیدددددد ک عاشقشم خریدهههههه اول خوشحال شدم بعد زدم زیر گریه تا الان ک چرا اونو فروختی من دوسش داشتم چون ب سختی خریده بودیم

بعد گیر دادم ک تو چطوری خریدی پول باز نزول کردی گفت نه بخدا ی قرعه کشی گذاشته بودم کلا هم نمیخواستم اون قبلی رو بگیرم ولی تو خیلی اصرار داشتی دیگه خریدیم الان برات عوضش کردم😩🫠 

کارت لوس بازی بوده یکم

خب اگر قرار باشه ادما بخاطر وابستگی به اشیا چیزی نخرن نمیشه که

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥲🥲🥲من خیلی زود وابسته میشم ب هرچیزی اصلا

به پراید مدل ۸۳ وابسته شدی؟ 

من دیییگ سکوت میکنم 

من پرایید مدل ۹۵ دارم بخدا خجالت میکشم باهاش بیرون میرم ولی فعلا نمیتونم عوضشش کنم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
🥲🫠😂خودمم نمیدونم چرا همچین کردم ولی با اینکه اون خوب نبود زیاد اما عادت کرده بودم بهش

عادت نکن فدات .بزار شوهرت ببینه خوشحال شدی یاد بگیره همینطوری سوپرایزت کنه .ذوقشو کور نکن اهمیت داشتی براش که اینکار رو کرده