2777
2789
عنوان

مذهبیا ی لحظه بیاید لطفا

116 بازدید | 13 پست

میشه یک کتاب جامع و کامل که درباره ادیان هست رو معرفی کنید همه ادیان رو با هم مقایسه کرده باشه

یا یک کتابی که راجع به دین اسلام توضیحات کاملی داده باشه

میخوام به کسی که به دین اسلام هیچ اعتقادی نداره معرفی کنم این بنده خدا تازه با دین آشنا شده و داره راجبش تحقیق میکنه.

ممنون میشم کمک کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قر آن

ببخشید دخالت میکنم 

ولی کسی که مسلمان نباشه اصلا متوجه قرآن نمیشه

و بیشتر گیج میشه .

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ببخشید دخالت میکنم ولی کسی که مسلمان نباشه اصلا متوجه قرآن نمیشهو بیشتر گیج میشه .

بله درسته اما کتابی کامل تر ازش رو نمیدونم البته نهج‌البلاغه هم خوبه به ویژه جملات کوتاه ضرت علی. اول باید عدالت رو نشونش بدی و میزان درستی رو بعد کم کم مشتاق دین بشن من خیلی مشتاقم کمکش کنم 

باید یک کتاب جامع باشه 

که نویسنده در مورد هیچ کدوم از ادیان موضع گیری نکرده باشه که این اقدام خیلی نادره

پس در نهایت باید همزمان چند کتاب مطالعه بشه 

در چند مقطع زمانی متفاوت 

میتونید برید کتابخونه های معتبر که کتابدار بهتون کمک کنه

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

بله درسته اما کتابی کامل تر ازش رو نمیدونم البته نهج‌البلاغه هم خوبه به ویژه جملات کوتاه ضرت علی. او ...

درسته مثلا همین کتابی که از علی نام بردید خیلی راحت تره درکش برای یک غیر مسلمان 

ولی قرآن سنگینه ، هیچی متوجه نمیشه ازش مگه اینکه یک تفسیر خوب بخونه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بله درسته اما کتابی کامل تر ازش رو نمیدونم البته نهج‌البلاغه هم خوبه به ویژه جملات کوتاه ضرت علی. او ...

قران و نهج البلاغه خوبه اما در صورتی که ساده سازی شده باشه 

منی که مسلمونم واقعا خیلی از قسمت های قرآن درکش برام سخته اون بنده خدا که جای خود داره

دلم خیلی روشنه که بیاد این سمت 

فقط نمیدونم چه منابعی رو باید بهش معرفی کنم

قران و نهج البلاغه خوبه اما در صورتی که ساده سازی شده باشه منی که مسلمونم واقعا خیلی از قسمت های قرآ ...

نهج‌البلاغه واقعا عالی به ویژه سخنان کوتاهش 

قرآن یکم سخته اما میتونی کم کم ترجمه کنی و تفسیر بهش بدی فکنم کتاب هایی در باب تفسیر قرآن هم باشه