2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندکی پس از زندگی و ببینی راحتتری ..اینجا کی میاد توضیح بده مگه یکی دوخطه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

من چند ماه پیش درد تو شونه چپم داشتم بعد رو شکم خوابم برد

بین خواب بیداری احساس کردم یکی با جارو برقی بسیارررر قدرتمند داره منو می‌کشه طرف خودش از سمت چپ 

حس کردم روح دستم در اومد اون موقع فکر میکردم سه تا دست دارم 

درد خیلی شدید احساس خیلی بد 

بیدار شدم حس بد و ترس داشتم همون شبش هم از ترس حملات پانیک میومد سراغم

اگه مرگ اینجوریه پس مرگ سختی در پیش دارم

مرگ زیاد با چشم دیدمو حتی یه بار تجربش کردم ولی وسط راه برگشتم که خدا خاسته ...هیچ حسی نداری انگار اصلا نیستی حتی خواب هم نمیبینی یه سیاهی میبینیکه سر و تهی نداره ولی در لحظه برگشت خاب هایی میبینی مانند ابیکه از راه دوری داره میاد روحتم کمکم همینجوری بهت برمیگرده 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست 

من خودم تجربه ای ندارم ولی دخترم توی ۶سالگی تجربه کرد

واکسن زده بود ۶ساعت از درد واقعا با جیغ گریه کرد بعدش که دوساعت خوابش برد یهو از سر جاش پاشد  و گفت مامان من برگشتم

گفتم از کجا؟ گفت مامان  یه فرشته ی خیلیییی بزرگ و زیبا  و مهربون که نور بود از سقف  اومد تو خونه و منو گذاشت رو بالش و  برد بالا بالا

رسیدیم یه جایی که همه جا نور بود یه نور طلایی خیلیییی زیادی که خیلیم مهربون بود با قلبم حرف زد مامان اون نور خدا بودا

با یه ذوقی این حرفا را تعریف میکرد

بعد میگفت یه تلویزیونی اونجا بود همه چیزو دیدم از وقتی توی دلت بودم و  بابا گلاب خرید و اومد تو خونه یه بوی خوشی پیچید تو خونه و  تا به دنیا اومدم و روز واکسن زدن همه را دیدم (آخه من توی بارداری  شله زرد پخته بودم ولی به هیچکس نگفته بودیم) 

بعدش رفتیم توی یه باغی که پر از بچه بود اینقد درخت اونجا بود یه رودخونه ی بزرگم وسط باغ بود

۱۰۰سال توی اون باغ زندگی کردم

بعدش که دیدم چطوری حضرت امام  رضا و حضرت امام حسین (با همین اصطلاح گفت)و همشون را چطوری شهید کردن و دیدم اون آدمای بد توی  جهنم بودن توی یه آتیش زیادی که از کوهم بلندتر بود داشتن میسوختن دلم گرفت

خدا با قلبم حرف زد و گفت  میخوای برگردی پیش مامان و بابات گفتم آره فرشته منو گذاشت روی بالش و آروم برگشتم خونه

خیلی جالب بود میگفت با دهن نباید حرف میزدیما با قلب با فرشته و اینا حرف میزدیم

توروخدا یکم تعریف کن

شاید اگه بگم میگید بختکه ولی بختک رو تجربه کردم و اینو با تموم وجودم حس کردم روحم از تنم جدا شد ....پسرم خوابیده بود شوهرم داشت با موبایل بازی میکرد. یهو خوابم برد میدونستم تازه خوابم برده. یه لحظه حس کردم بالاتر از سطح زمینم و شناور ..... انگار فهمیده بودم که وقت مرگه و باید برم ..... اولین فکری که ب سرم زد این بود که پسرم چی میشه ؟ هنوز کلی کار دارم آماده نیستم و سراسیمه دنبال جسمم می‌گشتم که یادمه آخرین بار خواب بوده که چه اتفاقی براش  افتاده  کم کم از بالای شوهرم رد شدم  انگار یه چیزی ب زور منو میکشوند ..... خیلی مقاومت کردم بار اول و دوم تلاشم بی فایده بود. ولی انگار یکی گفت بازم تلاشتو بکن یک آن چشام و باز کردم  از شدت استرس و ترس  نزدیک بود گریه کنم واقعا تجربه عجیبی بود