2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم آزاد حقوق بودم راضی ام

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
قبول شدی ؟!دفتر زدی؟

آره. دفتر هنوز نزدم دفتر بقیه میرم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
سخت بود درامدش اوکیه ؟

درآمدش بستگی به مهارت و دانش خودت داره

آره آزمونش واقعا سخت بود

و آدم راحت هم به درآمد نمیرسه و پول مفت هم دست آدم نمیاد، کلی خاک خوری داره، کلی با درآمد های پایین و بدون دستمزد کار میکنیم تا کار یاد بگیریم، چند سالی زحمت و سختی و درآمد کم ولی وقتی آدم رو غلتک بیوفته دیگه اوکیه