2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیدارم ،فکرم انقدر درگیره که بی خواب شدم

خواهرای عزیزم 

ممنون میشم یه صلوات به نیت حاجتم بفرستید 

خیلی درگیرم 

منم برای شما میفرستم 🙏🏻😔

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بیدارم ،فکرم انقدر درگیره که بی خواب شدمخواهرای عزیزم ممنون میشم یه صلوات به نیت حاجتم بفرستید خی ...

همه چی حل میشه انشالا خدا خیلی مهربونه همیشه با خدا صحبت کن دلت آروم میشه خدا هواتو داره

همه چی حل میشه انشالا خدا خیلی مهربونه همیشه با خدا صحبت کن دلت آروم میشه خدا هواتو داره

هر روز وظیفمو انجام میدم سر نماز کلی ازش میخوام و التماسش میکنم 

امامزاده ای نمونده نظر نکرده باشم

نمیدونم قسمته یا صلاح خداعه 

ولی خیلی فکرم درگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر روز وظیفمو انجام میدم سر نماز کلی ازش میخوام و التماسش میکنم امامزاده ای نمونده نظر نکرده باشمنمی ...

مطمعن باش به صلاحه از خدا بخواه امیدتو حفظ کن ولی بگو خدایا همه چی رو میسپارم به خودت مطمعن باش چیزی که خدا برات در نظر داره بهترینه صبر داشته باش و فقط از خودش بخواه یه مدت بعد خودت متوجه میشی همه چی به صلاحت بوده و خبر نداشتی خدا خیلی دوست داره

مطمعن باش به صلاحه از خدا بخواه امیدتو حفظ کن ولی بگو خدایا همه چی رو میسپارم به خودت مطمعن باش چیزی ...

واقعا همینطوره 

ممنونم از مهرتون بابت دلگرمی که به من دادید

امیدوارم خدا بهترین هارو نسیب قلب مهربونتون کنه 

آرامش تو زندگیتون همیشگی 🙏🏻🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا همینطوره ممنونم از مهرتون بابت دلگرمی که به من دادیدامیدوارم خدا بهترین هارو نسیب قلب مهربونتو ...

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون خانوم امیدوارم همیشه حال دلتون شاد باشه