من بعد از سالها خیال میکردم از شخصی خوشم اومده و با تمام آدمای اطرافم فرق میکنه وقتی رفتم امروز سر قرار دیدم فقط ظاهرن خوبه وگرنه باطن دقیقا مثله اکثر پسرای امروزیه که دائم سیگار میکشید بعدم امروز تو صحبتاش گفت من خانوادم اسرار دارن زن بگیرم ولی خودم قصد ندارم یا میگفت بچه دوست دارم ولی نه برای خودم خلاصه تا الان یه حس بدی به من دست داده با اینکه به قول خودش با رفیقاش از سر سنگینی من صحبت میکردن پس چرا باید بگه من قصد ازدواج ندارم مگه از نظرش من آدم سر سنگین و خوبی نیستم یا میگفت همش میگفتم این خانم غیر ممکنه کسی تو زندگیش نباشه خلاصه چند ساعت پیش پیام دادم خوشحال شدم از دیدنتون قرار بعدی شما انتخاب کنید کی باشه منم گفتم مغزم فعلن درگیره بعدن راجبش فکر میکنم هنوزم بعد چند ساعت آنلاین نشده نخونده، یا اینکه من خیال میکردم آدم سر به زیریه و بعد از شکست عشقی که داشته دیگه با کسی نبوده ولی وقتی ازش پرسیدم گفت با خیلیا قرار ملاقات گذاشتم اما خوشم نیومده یجور بهشون فهموندم باید کات کنیم بخاطر همین از این بابت ازش میترسم یا میگفت الویت من کارمه و از روابط امروزی که همش میگن باید برامون وقت بزاری و اینکه یه نفرم بهم بگه الویت زندگیم کارمه من بیشتر خوشحال میشم و باور میکنم تا اینکه یه نفر بهم بگه تو الویت زندگی منی ،حالا منم بدم اومد یجور حس سر گرمی بودن بهم دست داد ولی با این حال خیلی تو فکر مه و خوشم میاد ازش اگه جوابمو داد چی بهش بگم و چجور فاصله بگیرم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بگو هدف من از شروع یک رابطه اینه وقت و احساسمو برای کسی بزارم که قراره باهاش آینده مشترک داشته باشم و نه برای وقت گذروندن و با توجه به مکالمه ای که باهم داشتیم بنظرمیاد هدفمون از رابطه باهم دیگه فرق میکنع براتون آرزوی موفقیت میکنم