2777
2789

من بعد از سالها خیال میکردم از شخصی خوشم اومده و با تمام آدمای اطرافم فرق میکنه وقتی رفتم امروز سر قرار دیدم فقط ظاهرن خوبه وگرنه باطن دقیقا مثله اکثر پسرای امروزیه که دائم سیگار می‌کشید بعدم امروز تو صحبتاش گفت من خانوادم اسرار دارن زن بگیرم ولی خودم قصد ندارم یا میگفت بچه دوست دارم ولی نه برای خودم  خلاصه تا الان یه حس بدی به من دست داده با اینکه به قول خودش با رفیقاش از سر سنگینی من صحبت میکردن پس چرا باید بگه من قصد ازدواج ندارم مگه از نظرش من آدم سر سنگین و خوبی نیستم یا میگفت همش میگفتم این خانم غیر ممکنه کسی تو زندگیش نباشه خلاصه چند ساعت پیش پیام دادم خوشحال شدم از دیدنتون قرار بعدی شما انتخاب کنید کی باشه  منم گفتم مغزم فعلن درگیره بعدن راجبش فکر میکنم هنوزم بعد چند ساعت آنلاین نشده  نخونده، یا اینکه من خیال میکردم آدم سر به زیریه و بعد از شکست عشقی که داشته دیگه با کسی نبوده  ولی وقتی ازش پرسیدم گفت با خیلیا قرار ملاقات گذاشتم اما خوشم نیومده یجور بهشون فهموندم باید کات کنیم بخاطر همین از این بابت ازش میترسم یا میگفت الویت من کارمه و از روابط امروزی که همش میگن باید برامون وقت بزاری و اینکه یه نفرم بهم بگه الویت زندگیم کارمه من بیشتر خوشحال میشم و باور میکنم تا اینکه یه نفر بهم بگه تو الویت زندگی منی  ،حالا منم بدم اومد یجور حس سر گرمی بودن بهم دست داد ولی با این حال خیلی تو فکر مه و خوشم میاد ازش  اگه جوابمو داد چی بهش بگم و چجور فاصله بگیرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر شما هم اولویتت کارته شغلته درسته و قصد ازذواج نداری اوکیه

اگر نه ایشون تکلیفش با خودش مشخصه

بهش با رویای خودت نزدیک نشو بعد صدمه بخوری و بگی تقصیر این ادم بوده

ببین الویتاتون بهم میخوره یا نه

شاید از نظرم خوشت نیاد ولی فکر میکنم یارو قصدش واقعا ازدواج نیس اگه قصدت جدیه واس ازدواج بی خیالش شو زودتر. 

ببین شاید فکرکنی زمان بگذره عاشقت شه و این حرفا ولی بدون تو بیشتر وابسته میشی و اون راحت ولت میکنه و اونی که خیلی ضربه میخوره تویی

باز انتخاب با خودته

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱

بگو هدف من از شروع یک رابطه اینه وقت و احساسمو برای کسی بزارم که قراره باهاش آینده مشترک داشته باشم و نه برای وقت گذروندن و با توجه به مکالمه ای که باهم داشتیم بنظرمیاد هدفمون از رابطه باهم دیگه فرق میکنع براتون آرزوی موفقیت میکنم