2777
2789
عنوان

تب مجدد اما خفیف

40 بازدید | 13 پست

سلام. دوستان ویروس جدیدی که اومده ، کسی تجربه داشته که بچه اش بعد بهبودی مجدد تب کنه. 

پسرم دو هفته پیش تب و تهوع داشت. چند بار دکتر بردم و بخاطر دارو خونریزی معده کرد. بستری شد . هفته پیش مرخص شد. اومدیم خونه تا دیشب اوکی بود. از دیشب دوباره تب می‌کنه در حد ۳۷.۸ تا ۳۸. بدون دارو هم پایین میاد. ولی الان با یه دکتر ویزیت آنلاین داشتم گفت سه روز بشه باید از بده . ترسیدم😭 بچه ام خیلی اذیت شد تو بیمارستان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان با استامینوفن اومد پایین سه روز اول رو همون سیو نه میموند....پاشویه میکردم فعلا که بچه هام همه ...

پسر من تبش خود به خود بالا پایین میشه بدون دارو. خوشحال بودم شدید نمیشه ولی الان دکتر گفت سه روز بشه باید از بده. نمی‌کشم دیگه. تو بیمارستان خیلی اذیت و تیکه پاره شد😭

پسر من تبش خود به خود بالا پایین میشه بدون دارو. خوشحال بودم شدید نمیشه ولی الان دکتر گفت سه روز بشه ...

خدا خودش کمکمون کنه درکت میکنم...چه دارویی دادی خونریزی کرد چون منم تجربه کردم

از بروفن بوده...دختر منم بخاطر یبار استفاده بروفن خونریزی داد...میفهمم حالتا...

ای وای خدای من. گناه دارن طفلیا. به خدا دو هفته است خواب و خوراک ندارم😭 دختر شما هم آندوسکوپی شد؟ پسرم دو تا زخم داره. چقدر طول کشید که خوب شد دخترتون؟ رژیمش برای بچه ها سخته

از بروفن بوده...دختر منم بخاطر یبار استفاده بروفن خونریزی داد...میفهمم حالتا...

خودم سه روزه از درد کمر و پا دارم فلج میشم. ولی جرات ندارم مسکن بخورم که خوابم سنگین نشه. حواسم بهش باشه😭

ای وای خدای من. گناه دارن طفلیا. به خدا دو هفته است خواب و خوراک ندارم😭 دختر شما هم آندوسکوپی شد؟ پ ...

نه همسرم نذاشت آندوسکپی کنن چند ناه اول تقریبا رعایت کردم بعد دیگه خوب نمیشد که سر سفره نخوره ولش کردم ...