2777
2789
عنوان

برای بوی دهان پیش کدوم دکتر برم

114 بازدید | 13 پست

فکر میکنم مشکل از معده باشه 

چه دکتری برم 

هیچکدومتون این مشکل داشتید؟ چجوری حلش کردید 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکل معده داشتم رفتم پیش دکتر آناهیتا قورچیان 

دکترای طب سنتی از دانشگاه شهید بهشتی داره 

بیست روز گذشت خیلی خیلی خیلی بهتر شدم

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

ممکنه از سردی معده باشه مثلا ماست میخورین معدتون ترش میکنه یا درد بگیره؟

نمیدونم دقت نکردم 

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
من مشکل معده داشتم رفتم پیش دکتر آناهیتا قورچیان دکترای طب سنتی از دانشگاه شهید بهشتی داره بیست روز ...

چیکار کرد؟ 

چیکار کرد؟

دارو داد دیگه

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

دارو داد دیگه

چه دارویی 

مشکل از چی بود