2777
2789
عنوان

دوستم واقعا ناراحتم کرد 😔

53 بازدید | 5 پست

دوستم ی اتفاقی ک قبلا افتاده بود‌ و من سرش ناراحت بودم و اشتباه از خودم بود ک براش تعریف کردم و الان ی مدته ازش میگذره امروز باز داشت بهم میگفتش 

منم بهش گفتم مهم نیست که دیگه ادامه نده اون حرف رو چون واقعا یاد آوریش حالم و بد میکنه 

و همش میگم چرا بهش توضیح دادم 

راستش از دستش خیلی ناراحت شدم چه کار کنم 

یعنی میخواد بهت تیکه بندازه؟

نمیدونم واقعا از رو منظوری میگه یا ن اما خیلی خودمو سرزنش میکنم ک چرا بهش گفتم 

بعدش دیگه اصلا از اون اتفاق باهاش حرف نزدم اما الان خودش بهم گفت باز نمیدونم قصدش چیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم واقعا از رو منظوری میگه یا ن اما خیلی خودمو سرزنش میکنم ک چرا بهش گفتم بعدش دیگه اصلا از اون ...

اون دیگه دوستت نیست از دشمن بدتره. تازگیا حس بدی به آدما دارم رفاقت ها همه خراب شده. 

اون دیگه دوستت نیست از دشمن بدتره. تازگیا حس بدی به آدما دارم رفاقت ها همه خراب شده.

واقعا نمیدونم چرا اینطوریه 

بنظرت فاصلم رو باهاش حفظ کنم؟ اخه هفت ساله دوستیم نمیتونم باهاش قطع رابطه کنم یهوو ولی اون مرز رو باید نگه دارم 

واقعا نمیدونم چرا اینطوریه بنظرت فاصلم رو باهاش حفظ کنم؟ اخه هفت ساله دوستیم نمیتونم باهاش قطع رابطه ...

وقتی همش رو اعصاب باشه آره زیاد بهش نچسب. تا خودش بفهمه کارش غلطه. همش تکرار میکنه؟