2777
2789
عنوان

اکسم که متاهله بعد دو سال پیام داد😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 189968 بازدید | 806 پست

به ترتیب

۱ سکوت

۲ بلاک

۳ دیلیت اکانت

عزیزم رابطه با نامحرم حرامه در هر حدی که باشه و اصلا درست نیست

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنش خوش شانس بوده طرف مقابل شوهرش شما هستی 

به عنوان یه زن خیانت دیده ازت می خوام حتما زنش درجریان بزار 

تا این مردک هوس بیشرفی به سرش نزنه 

مطمئن باش دعای خیر اون زن تا ابد همراهته

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  

اسی این مرتیکه زن و زندگیش واسش خسته کننده شده یادش به تو افتاده. فکر میکنه توی این دوسال تو هنوز داری واسش خودتو به کشتن میدی...

پیامشو سین کن فقط... همین. جواب نده و بلاک کن. 

این که ببینه سین کردی و جوابی ندادی و بلاکش کردی خیلی میسوزه. دلیلی نداره بخوای دیلیت اکانت کنی. فقط سین و بدون جواب بلاک ... همین

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..

عجب نر هولیه بیشرف😤
می‌خواد ارضا بشه اون فقط دنبال ارضای احساسات خودشه به احساسات تو اهمیتی نمیده.
به هیچ وجه بهش جواب نده دادن هرگونه جوابی، حتی جواب منفی، باعث میشه که اون فکر کنه هنوز بهش اهمیت میدی و به این کارش ادامه بده.

به خودت یادآوری کن که لیاقت بهترین‌ها رو داری این فرد به هیچ وجه لایق تو نیست و تو ارزش آدم بهتری رو داری.

فوش دادن یا حرف‌های زشت زدن فایده‌ای نداره. این فقط انرژی منفی رو به خودت منتقل می‌کنه. بهتره با آرامش و خونسردی با این موضوع برخورد کنی و به خودت ثابت کنی که قوی‌تر از این حرفایی.
بلاک و تمااااممم

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

اسی شایدم زن داشته از اول و تو نمیدونستی 

من درصفحه اول تاپیکتو خوندم 

حالا چی شد چیکار کردی؟

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت