2777
2789

من بار دوممه خیلی سیب ممنوعه دوس دارم شما از کی خوشتون میاد تو سریال؟ زینب خیلی ناز و خوشگله ولی حیف آخرین روزاییه که تو سریاله به زودی میره 🙂از وقتی رفت سریال مسخره شد البته یکم بازیش سرده 

شما ها از کی خوشتون میاد؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میشه بگید چه ساعتی چخش میشه و موضوعش چیه

عزیزم سیب ممنوعه یکی از معروف ترین فیلم های ترکیه هست ساعت 9 شب از شبکه جم روبیکس پخش میشه. موضوعش هم عاشقانه هم طنز هم خانوادگی. در کل خیلی قشنگه. بیشتر سریالش زن محوره. خیلی عالیه حتما ببین 

وااای حالا برعکس متنفرم اززینب من ،من عاشق اندر و جانرم😂

باور کن من عاشق اونا هم هستم 

اصن دقت کردی تو سیب ممنوعه همشون خوبن 🤣من از کسی بدم نمیاد 

البته من بار دوممه میبینم یکبار تمومش کردم 5 سال قبل... زینب فقط بديش اینه خیلی بازی سرد و بی روحی داره. ییلدیز هم امشب گفت حاملس من فکر نکنم چون ییلدیز فصل سه حامله میشه بچش دنیا میاد. الان حامله نیست 

هرشبدپخش میشه

بله عزیزم هر شب پخش میشه حتما ببین روحیه آدم عوض میشه سریالش اصلا و ابدا خشنونتی نیست. بیشتر سبک و استایل زن های شیک رو تو سریال نشون میده و طنز هم هست 

سریال بازی بخت هم خیلی طنز و روحیه عوض کنه 

باور کن من عاشق اونا هم هستم اصن دقت کردی تو سیب ممنوعه همشون خوبن 🤣من از کسی بدم نمیاد البته من با ...

ن من ازهالیت و اون زهرای ایکبیری بدم میاد فقط ،بقیشون خوبن مخصوصاااا جانر ،منم باردوممه دارم میبینم 😁🤦🏻‍♀️ن فک کنم حامله هست اول دروغ گفت ک حاملم بعد هالیت آزمایش خون گرفت مثل اینکه واقعا حاملس 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
ن من ازهالیت و اون زهرای ایکبیری بدم میاد فقط ،بقیشون خوبن مخصوصاااا جانر ،منم باردوممه دارم میبینم ...

مثل ملیسا تو زندگی شاهانه.. البته نمیدونم اونو دیدی یا نه اونم اول الکل گفت حاملس بعد حامله شد. آخه میدونی من بار دوممه سریال رو میبینم یادمه ییلدیز حالا حالا ها بچه دار نمیشه... فصل سه یه پسری میاره به نامه هالیت جان.. فک کنم شاید سقط بشه چون مطمئنم بچش دنیا نمیاد قبلا دیدم 

مثل ملیسا تو زندگی شاهانه.. البته نمیدونم اونو دیدی یا نه اونم اول الکل گفت حاملس بعد حامله شد. آخه ...

آره ملیسارم میدیدم😂کلا وقتم توجم میگذره ،راستی نابغه رو ببین محشره 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
آره ملیسارم میدیدم😂کلا وقتم توجم میگذره ،راستی نابغه رو ببین محشره

ملیسا خیلی حاملگی اش کش دار بود حالم دیگه بهم خورد آخرم درست و حسابی بچشو نشون ندادن فقط یکی دو تا سکانس بچشو بغل کرد. حداقل این همه حامله بود یکم بیشتر از بچه نشون میدادن. از قسمت های اول تا آخر حامله بود 🤣. من اون زمان از ترکیه میدیدم چون از دوبله بدم میاد همه فک میکردن بچش از احمده ولی از انور بود خخ. باشه عزیزم مرسی میبینم من اوچ کوروش رو هم خیلی دوس داشتم