2777
2789

مشاور خوب داره .. همه‌کتاب های کمک درسی بازار و هم خریده ‌.. همه دوره های آنلاین و هم‌داره

اما هیچ انگیزه ای برا شروع نداره چون معتقده که دیر شده و کنکور ۳ماه دیگس🥲

اگه‌واقعا با جون دل بخونه و رشتش ریاضی باشه ، رتبش زیر ۱۰۰۰ میشه؟

فرهنگیان هم اوکیه

مرا دخمه در خاک ایران کنید

ریاضی اره 

اگه پایه ش خوب باشه البته 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف ارز این امکانات استفاده نکرد قدر بدونین واقعا خیلیا  صدم اینم ندارن اما میخونن 

من اگ جاش بودم میرفتم خارج از کشور برا ادامه تحصیل 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
حیف ارز این امکانات استفاده نکرد قدر بدونین واقعا خیلیا صدم اینم ندارن اما میخونن من اگ جاش بودم می ...

خارج کشور باید  خیلی خیلی بیشتر تلاش کنی 

من رفتم ترم ۴بودم از ۳۰۰نفر ۱۵۰نفر اخراج شدن و چنان استرسی بهم دست داد که داشتم میمردم فقط میگفتم گوه خوردم میخوام بیام ایران ی درس بیوفتی اخراج 🫠🫠

خارج کشور باید خیلی خیلی بیشتر تلاش کنی من رفتم ترم ۴بودم از ۳۰۰نفر ۱۵۰نفر اخراج شدن و چنان استرسی ...

😅من از شرایطش خبر ندارم اما کاری ب سختیش ندارم اونجا لول زندگی کردن بالا تره 

حتما ک نباید پزشکی خوند 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....