2777
2789

اصلا در مورد جی هست

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خیلی قصه قشنگیه 

رهی نوه اقدسه ولی جواد اردکانی داره بزرگش می‌کنه 

پسر اقدس با دختر یه اوس حسین کاشی کار ازدواج کرده و از این شهر رفته وقتی رهی بدنیا اومد متفقین بمباران کردن پدر و مادرش مردن رهی ام اینجا داره بزرگ میشه اقدس فهمید یه پسر خونه اردکانیه که خیلی شبیه پسرشه حالا هم رهی و هم اقدس کنجکاو شدن که بدونن این بچه کیه

اقدس و جواد اردکانی هم خواهر برادر ناتنی هستن

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت

چیش گیج کنندس؟پدر مادرش با مخالفت خانواده ها ازدواج میکنن میرن یه روستا.اونجا جنگ میشه باباش مینیره.مامانش میاد تهران خونه فامیلاش زایمان میکنه از دنیا میره.فامیلا بزرگش میکنن بعد میفهمه که باباش پسر یه خانواده پولداره

خخخیلی پیچیدس خخیلی بعد هی پیچیده تر میشه خوشم نمیاد...

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
چیش گیج کنندس؟پدر مادرش با مخالفت خانواده ها ازدواج میکنن میرن یه روستا.اونجا جنگ میشه باباش مینیره. ...

همونجا زایمان کرده بود وقتی شوهرش مرد میاد تهران ولی ترکش خورده بود نتونست دوام بیاره مرد

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت