2777
2789
عنوان

چرا ادمای بیخاصیت نمیمیرن

104 بازدید | 17 پست

چرا من نمیمیرم؟

نه رشته درستی قبول شدم 

نه سرکارم 

نه دافم 

نه مهارتی دارم 

نه عشقم موند برام 

نه خانواده دوسم داره 

نه مفید بودم برا بشریت 

پشت کنکورم هستم با ۲۳ سال سن 

افسرده ام هستم کاری ازم برنمیاد از افسردگی

خب چرا زندم؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا اینقد خودتو مقایسه میکنی با بقیهمگه همه تو شرایطت یکسانی هستن و قراره همه تو همه زمینه ها موفق ب ...

هییی(:

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
رمان تمام زمزمه های زمین رو بخونصفحاتش کمه رمانشم خیلی قشنگو روانشناسی طورهبشدت کمکت میکنه

اوهوم

۲۳سال اوج جوونیه 

میتونی یه عالمه مهارت و هنر یاد بگیری هنوز ۳۰ یا۴۰سالت نیس که ناراحتی 

عشقت رفته .عشق بهتر اون  رو بدست میاری 

اگ میتونی همون آزاد یا پیام نور بخون مدرکتو زود بگیر .‌کلی آزمون استخدامی هس میتونی شرکت کنی و ی شغل خوب پیدا کنی 

خانواده اگ‌پشتت باشن دنیا تو مشتت سعی کن دلشون رو بدست بیاری تلاشتو بکن 

زندگی بالا و پایین داره 

قدر داشته هاتو بدون برای خودت تلاش  کن اگ خودت نخوای کسی نمیتونه برات کاری بکنه پس تلاش کن اراده کن