2777
2789

هنوز مجردم 

یکیشون دو تا بچه داره 

یکیشون دخترش ۱۳ سالشه

یکیشون دومی و بارداره

۱۴ تا دوست دبستان بودیم همه ازدواج کردن

بچه دارن

دوستایی راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه و محل کارم همینطور

فقط من موندم 

خیلی حرص دارع

اگه تا اینجا خوندی نفری یه آسه الکرسی بخونین،یا زیارت عاشورا یا تولید، حمد یا یه صلوات چیزی برام لدین

مسخرمم نکنید لطفا 

زیاد مورد تمسخر قرار گرفتم

چن سالته؟

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۷نگو کمهمحیط با محیط فرق میکنه یه جا ب ۲۷ ساله میگن بچه یه جا نیگن پیر دختر

نه عزیزم کاملا متوجه هستم

اکثرا تو شهرای کوچیک معتقدا دختر نباید زیاد تو خونه باباش بمونه

نگران نباش ایشالا که بهترینا نصیبت میشه❤️

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!