2777
2789
عنوان

ده میل طلا چقدر طلا میشه

138 بازدید | 13 پست

من سوت شنیده بودم گرم ایناهم شنیده بودم ولی نمیدونم میل بیشتر یا سوت

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

از میلی گلد و اینا شنیدی چون نداریم واقعا مگر این ک طلای مابع باشه ک نیست

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میلی گرم کمتر از سوته

میلی گرم و سوت یکیه اما برا طلا میگن سوت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

جدی فک کردم کمتره

ن عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میلی و با سوت برابر

۱۰ میلی همون ۱۰ سوته

دوستان دوتا برنامه ی طلای انلاین دارم با کد دعوت کننده نصب کنید یکیش ۵ سوت یکیش ۱۰ سوت هدیه میده

هم به من هم به شما

اگر خواستین بگین کد دعوت بدم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
کدوم ده سوت میده؟اگه وال گلد و میلی گلد نیس لینکش رو بده

یکیش ملّی گلد هستش 10سوت میده

اما باید تراکنش داشته باشین

من صبح نصب کردم ۱۰ سوت معادل ۵۰ هزار خرید کردم عصر خودشم بهم ۱۰ سوت هدیه داد. کد دعوتمMGWC2Oqb4tna

بعد میتونید برا همسر خواهر و یا بقیه ام نصب کنید هدیه بگیرید

یکیشم همون وال گلد هستش کد دعوتمvv6gm هستش اینم به محض ورود با کد دعوت کننده ۵ سوت میده

هردوش بازار هست میشه نصب کرد اینجا لینک نمیشه

فقط حواستشون باشه موقع ورود کد دعوت بزنید بعدا نمیشه

برای همه تو یه پست نوشتم اگه کسی خواست

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤