2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در سایت دیوار

100 بازدید | 11 پست

خانوما ما سه روز پیش یه گوشی گذاشتیم تو‌ دیوار واسه فروش بعد یهو ی مشتری دست ب نقد پیدا شد ک هزینه گوشیو تو چهار مرحله ریخت گفته بود مشتریاش میان بهشون میگه به شماره کارت ما پول واریز کنن دیگه دیروز شوهرم گوشیو داد به رابط طرف که ببره گوشیو بهش بده و سند گوشیو روی ی شماره ک اون گفت منتقل کردیم بعد امروز صبح شوهرم رفته بانک میگن حساباتون مسدوده و چند تا شاکی دارین….الان گوشیمون رفته حسابامونم قفل چهارتاهم شاکی داریم باید چیکار کنیم؟ این یارو ک از ما گوشی خریده نمیدونم به چ‌روشی از کارت چهار نفر دیگه برا ما پول ریخته

احتمالا کارت ها دزدی بوده.

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر چت دارید پاک نکردید ازش ضمیمه پرونده کنید ..یا پیامک داشتید رفتید دادگاه بگید خودشون اعلام میکنن که گزارش تماس و پیامک هاتونو بدن به دادگاه...ملت چ زرنگ شدن 🥴مطمئنی بابت این مورد بوده ک حسابتون بسته شده...چک نکشیدید قبلا🤔

اگر چت دارید پاک نکردید ازش ضمیمه پرونده کنید ..یا پیامک داشتید رفتید دادگاه بگید خودشون اعلام میکنن ...

خدا لعنتش کنه همون اول پیام داده به شوهرم ک بیا روبیکا اونجا چت کردن از آخرم کل چتاشو حساب کاربریشو‌ پاک کرده الهی خونه خراب بشه 

خدا لعنتش کنه همون اول پیام داده به شوهرم ک بیا روبیکا اونجا چت کردن از آخرم کل چتاشو حساب کاربریشو‌ ...

عزیزم کلا تو چت دیوار صحبت کنید تو پیامرسانای دیگه اصلا قبول نکنید!

پرداختشم فقط از درگاه امن خود دیوار باشه

خدا لعنتش کنه همون اول پیام داده به شوهرم ک بیا روبیکا اونجا چت کردن از آخرم کل چتاشو حساب کاربریشو‌ ...

دلشون باشه میتونن رسیدگی کنن...احتمالا برنامه ایرانی هست باز بتونن ی دسترسی داشته باشن..شما دیلیت اکانت نکنید شاید ی فرجی شد...