2777
2789

دوس دارم طلا بفهمه زن داشته طلاق بگیره 

سوجان هم بره با سهراب ازدواج کنه

تا قربان بفهمه که غلط کرده

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا قشنگه.

از تلوزیون بعید بود😆

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  •    ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

دوس دارم طلا بفهمه زن داشته طلاق بگیره سوجان هم بره با سهراب ازدواج کنهتا قربان بفهمه که غلط کرده

مگه سوجان وعقدکرده بودمن بعدازاینکه طلاروخواستگاری کردنگاه کردم وقسمت های ک سربازی بودقربان نامه‌می‌نوشت 

نخواستین بشه دیدین شد   
مگه سوجان وعقدکرده بودمن بعدازاینکه طلاروخواستگاری کردنگاه کردم وقسمت های ک سربازی بودقربان نامه‌می‌ ...

آره عقدش کرده بود 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
منم

منم دوستش دارم پسرم امتحان داره صبح

قرار شد زود بخوابیم تا صبح سر حال بره امتحان نشد ببینمش دلم پیش فیلمه😂

یا ابا عبدالله                                                  پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️