2777
2789

متاهل باشین یه بچه هم داشته باشین،شغل مناسب نباشه که برین،کسی از نظر مالی کمکتون نکنه

از کجا شروع میکنید؟

چجوری پول درمیارید؟

که بتونید شهریه دانشگاه رو بدید

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

من میخوام ادمینی کنم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میشه شغل مناسب اصلا نباشه؟ 

ولی خب شغلای تو خونه مثلا آنلاین شاپ هس 

فکر کنم سبزی خوردن و درست کردن ترشی

پخت کیک شیرینی اینجور چیزا

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

مگه میشه شغل مناسب اصلا نباشه؟ ولی خب شغلای تو خونه مثلا آنلاین شاپ هس فکر کنم سبزی خوردن و درست کرد ...

من خودم خونه کار میکنم دورکارم مرکز تماس ی شرکتم ....ولی خب تحصیلات مهمه براشون که بتونن وارد شن 

من خودم خونه کار میکنم دورکارم مرکز تماس ی شرکتم ....ولی خب تحصیلات مهمه براشون که بتونن وارد شن

همه ی شغل ها هم نه دولتی ها اینجوریه نیاز به مدرک هست 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

دانشگاه دولتییا یه مدت سر کار برو‌ پولشو جور کن برو پیام نور هزینش کمتره

از اولم قصدم پیام‌ نور بود ولی باید پولشو جور کنم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...