2777
2789
عنوان

فقط مذهبیا بیان

146 بازدید | 25 پست

یکی از همکلاسیام از روز اول با من لجه اولا که همه رو ضد من کرد دوما واقعا باهام دشمنی میکنه . هرجا میره پشت سر من نمیدونم چی میگه که همه دشمنم میشن . نمیدونم پارسال هم اتاقیم که اینهمه اذیتم کرد آمار منو داشت . امسال هم هم اتاقی جدیدم آمارمو داره اینا تو دعوا لو میدن.

من محجبم فکر میکنم یه چیزی راجع به دینوومذهب یا گرایش سیاسی میگه واقعا نمیدونم چی میگه

حتی اومدم سالن مطالعه یکی از کسایی که باهاش گفتگو داشت روزای قبل امروز بی دلیل اومد رو مخم

اینهمه جا بود 

یه لحظه رفتم گوشیو بزنم شارژ اومد جا من نشست

گفتم عزیزم جای منه

الان میخوام بشینم 

گفت نمیشه که دوتا صندلی داشته باشی

بازم همه صندلی کناریشون وسیله گذاشتن و اینهمه جا خالی از قصد گیر داد به من بعد نگاه کرد پشت سرم نمیدونم به کی خندید چشمک زد!

گفتم اوکی الان میخوام بشینم لطفا برو یه جا دیگه بعد رفت رو صندلی که گوشیمو گذاشته بودم ، رو گوشیم نشست احمق

بهش گفتم از قصد اومدی منو اذیت کنی

گفت آره 

گفتم جوابشو از خدا میگیری نه از من

بعد بهم گفت مریضی

چندتا جاخالی نشونش دادم گفتم مریض اونیه که اینهمه جا هست نمیره بشینه  و به قصد آزار اذیت میاد

شما رو هم از این آدما اذیت میکنن؟

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اضافه کنم من هیچوقت هیچ جا از عقیده سیاسیم نگفتم و هیچ رفتارشونو نقد نکردم از نظر مذهبی 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

اوهوم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صرفا این حجابم تو گلوشون گیر کرده داره خفشون میکنه. اینم بگم ایران نیستم

اوهوم

اینجور وقتا چطوری برخورد میکنی چی میگی تو دلت که آروم میشی؟ من تا یه ساعت دستو بالم از استرس میلرزه آخه من خیلی آروم و بیحاشیم

اینجور وقتا چطوری برخورد میکنی چی میگی تو دلت که آروم میشی؟ من تا یه ساعت دستو بالم از استرس میلرزه ...

من واقعا اذیت میشم...سکوت میکنم یا اگه ببینم خیلی داره از حد میگذرونه،حدشو نشونش میدم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

دعای علقمه را بعد از زیارت عاشورا بخون.خودت هم به عنوان تبلیغ دین و ... تابلو نکن.آیت الکرسی و ... ص ...

واقعا تابلو نیستم فقط خارج کشور اینا کلا بحث حجابو هد براشون قفله هرچند من تیپ مسلمونی اینجا روومیزنم باز تو گلوشون گیر کرده نمیدونم  چه مرگشونه بابا اصن لخت مادرزاد شو دیگه چه کاریه هنوز به من داری

کارشون خیلی بچگونس😑

توی تایپیکای کنکوری لطفا تگم کنید🥲یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

واقعا تابلو نیستم فقط خارج کشور اینا کلا بحث حجابو هد براشون قفله هرچند من تیپ مسلمونی اینجا روومیزن ...

ایه ۴۸ سوره مبارکه طور تقدیم تو باد. 🌷🌷🌺🌺 برای رضای خدا صبر کن،  خدا می بینه و حمایت می کنه.

وَاصْبِرْ لِحُكْمِ رَبِّكَ فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا وَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ حِينَ تَقُومُ

و در برابر دستور پروردگارت شكيبايى پيشه كن كه تو خود در حمايت مايى و هنگامى كه [از خواب] بر مى ‏خيزى به نيايش پروردگارت تسبيح گوى