2777
2789
عنوان

اسکینی ها بیایین

163 بازدید | 15 پست

برای قد 168 چه وزنی باید داشته باشیم ک شبیه این کره ایا شیم الان چنتا عکس مورد نظرم و میفرستم 

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

50

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوخیت گرفته😐واقعن بی ممه ای اونقدارم قشنگ نیستا

الان خودم ممه هام اندازه طالبیه یا نارگیل

اصلا زیبایی نداره خوشم نمیاد سایزه 65 70 قشنگه ب سلیقه من

الان من ۴۸ 49 ام و اونجوری ام قد مون هم یکیهالبته بعضیا استخون سنگینن...

شما استخونتون چجوریه 

من معمولیم بنظرم نه استخونم درشته نت ریز

الان خودم ممه هام اندازه طالبیه یا نارگیلاصلا زیبایی نداره خوشم نمیاد سایزه 65 70 قشنگه ب سلیقه من

ببین ممه بره دگ بر نمیگرده ها بعد پشیمون نشی🧑‍🦯

ت نت قدو وزنو سنتو بزن ببین وزن نرمالی ک باس داشته باشی چقدره تقریبا از اون وزن 5 یا نهایت10کیلو بیای پایین ب سایز دلخواهت میرسی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید