2777
2789
عنوان

از چه مهمونی که واستون اومده خاطره ی بد دارین و بدترین مهمونی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 84 پست

من همسرم شهرستانی هست خودمون تهران میشینیم 

هرکس هرکس اومد ب بهانه دکتر کار دارو دوا و....‌‌‌

سالی صد نفر قشنگ زنگ زدن راه ندادم 

گفتم برادرم بدش میاد مرد غریبه یا خانم غریبه بیاد تو خونم پا بزاره  رک و راست 

فقط خاهر و برادر و پدر ومادر همسرم میان 

اونم گرم نمیگیرم  چند روز هستن جوم نمیخورن از ترس

سکه اون زمان۱۰۰بود فکر کنم تقریبا۵تا سکه به پول الان نزدیک ۳۰۰میایون😐😂

تقصیرمامانمه بابام پشت تلفن جواب کرد ندارم مامانم سرخوددعوت کرد که بیاین من راضیش میکنم وگرن فامیل خودشوخوب میشناسه چراخودشواخه قاطی کرد😑تاسال۹۱بابام هرسری دعوامیکرد اونوپیش میکشید😂الان طرف زن اولی روطلاق داده رفته دومی روگرفته

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من همسرم شهرستانی هست خودمون تهران میشینیم هرکس هرکس اومد ب بهانه دکتر کار دارو دوا و....‌‌‌سالی صد ...

خوشبحالت که اینقدر رک هستی و راحتی از مهمون داری زیاد.شوهرت مشکلی نداره که راحت گفتی اینو؟

واااایاصلا چیزی به بچش نگفت؟؟؟خودت جلوشو نگرفتی؟

نه هیچی انکار بچه اون نیستن

منم یکیو می‌گرفتم اونیکی می‌رفت اونیکیو می‌گرفتم این یکی شروع میکرد

پشیمون شدم که دوباره گذاشتم بیاد خونم

به شوهرمم گفتم دفعه بعدی اینکارو کنه یه چیز میگم بهش

یکی هس تازع باهاش دوست شدم شناختی ندارم پفک اوردم چند روز پیش باهم بخوریم هر پفک که برمیداشت انگشتشو‌میکرد تودهنشو میمکید باز یدونه دیگه میخورد آخرشم ک پفکا تموم شد انگشتاشو خورد بعدم  کوسن مبلمو بغل کرد خوب مالید ب اون ینی حالم بهم خورد دیگه .. خیلی تحمل کردم چیزی نگم اینجور وقتا چجوری میشه ب طرف حالی کرد؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکی اومد خونمون دوتا هم بجه کوچیک داشت میرفتن دستشویی دمپایی پاشون نمیکرد یکی دوبارگفتم دمپایی بچه ه ...

باور کن اینا خونه خودشون هم همینطورن اینقدر پلشت....کسی که اینطور زندگی نباید بره خونه کسی یه درصد فکر کنه طرف بدش میاد

نه هیچی انکار بچه اون نیستنمنم یکیو می‌گرفتم اونیکی می‌رفت اونیکیو می‌گرفتم این یکی شروع میکردپشیمون ...

همون بهتر که قطع ارتباطی باهاش آدمی که نمی‌فهمه باید جلوی بچش رو بگیره جایی هم مهمونی نره 

خوشبحالت که اینقدر رک هستی و راحتی از مهمون داری زیاد.شوهرت مشکلی نداره که راحت گفتی اینو؟

اخه راضی اش کردم با زبون همون اول کار 

گفتم انقد مرغ و برنج و گوشت گرونه چرا بدیم ب خاله و دایی وعمو و بچه هاش 

بدیم ب مادرت ب پدرت  ب برادرت خواهرت 

احترام فقط دست اول رفت وآمد فقط دست اول 

گفتم هرکی اومد سمت تهران بنداز گردن من بگو زنم بداخلاقه مهمون نواز نیست چیکار کنم و.....

البته بگم رفتیم شهرستان خودشون میکشن خونشون نمیرم حتی چای تلخ بخورم 

دیگ انقد پشتم گفتن خسیس و بددلی و مهمون نواز نیست ک ناخداگاه خانوادش میان سالی یک بار معذب هستن 

باور کن اینا خونه خودشون هم همینطورن اینقدر پلشت....کسی که اینطور زندگی نباید بره خونه کسی یه درصد ف ...

فهمشون هم همینقدره ادم میمونه چی بگه بفهمن 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
همون بهتر که قطع ارتباطی باهاش آدمی که نمی‌فهمه باید جلوی بچش رو بگیره جایی هم مهمونی نره

اره واقعا

چند ماه نبود راحت بودم ننش از شهرستان اومد برادر شوهرم زن گرفت گفتم بزار چند روز شل کنم شاید آدم شده باشه دیدم از قبلم گاو تر شده