2777
2789

این پسره داره روحمو با کاراش اذیت میکنه 

پسری ک بعد از کات بعد از یماه انبلاک میکنه دلیلش چی میتونه باشه؟(همیشهههه میکفت محاله انبلاکت کنم ) خواهش میکنم بگید

(فقط واسه اینک دوس دخترش شک میکنه نیست واسه خلوت کردن لیست بلاکی هاشم نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش گو نیستم

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

چقدر برات مهمه

در حد به هم ریختن روح و روان 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

مریضه روانیه میخاد بگرده دوباره کرم بریزه فهمیدی بیشتر بگم پسره عوضی

من عاشق ی پسره بودم( پسره سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم دید عاشقشم رفت)

فهمیدم رل زده با ی دختره اقوامشون ک واقعن از لحاظ ظاهر قیافه و شغل ب پای من نمیرسه 

دوست صمیمی خواهر پسره س و اقوامن 

همیشه پسره میکفت مث خواهرمه

ولی ی سری شواهد دیدم فهمیدم با اون رل زده

ولی داره منو دیوونه میکنه 

اول اینستاگرام منو انبلاک کرد 

بعد پونزده روز تلگرام بعدش وانساپ (برای این نیست ک دوس دختر جدیدش منو تو لیست بلاکی هاش نبینه و برای اینم نیست ک لیست بلاکی هاش خلوت بشه)

قبل اینک وانساپ منو انبلاک کنه برای دوست صمیمی من توی اینستا استوریشو ی ریپلای ساده زد ولی خب تا خالا ریپلای نکرده براش 

چرا دارا اینکارا رو میکنه؟؟

در حد به هم ریختن روح و روان

من عاشق ی پسره بودم( پسره سه سال دنبالم بود ی سال رل زدیم دید عاشقشم رفت)

فهمیدم رل زده با ی دختره اقوامشون ک واقعن از لحاظ ظاهر قیافه و شغل ب پای من نمیرسه 

دوست صمیمی خواهر پسره س و اقوامن 

همیشه پسره میکفت مث خواهرمه

ولی ی سری شواهد دیدم فهمیدم با اون رل زده

ولی داره منو دیوونه میکنه 

اول اینستاگرام منو انبلاک کرد 

بعد پونزده روز تلگرام بعدش وانساپ (برای این نیست ک دوس دختر جدیدش منو تو لیست بلاکی هاش نبینه و برای اینم نیست ک لیست بلاکی هاش خلوت بشه)

قبل اینک وانساپ منو انبلاک کنه برای دوست صمیمی من توی اینستا استوریشو ی ریپلای ساده زد ولی خب تا خالا ریپلای نکرده براش 

چرا دارا اینکارا رو میکنه؟؟