2777
2789
عنوان

لعنت به ابن ویروسه

106 بازدید | 15 پست

دیگه امونم رو بریده

انقدر حالم بده که حد نداده

دارم از سرما میمیرم ولی تموم بدنم خیس عرق شده

انقدر بی حوصله شدم که موهامو نه میتونم ببندم نه گیره بزنم

از صب ۴ ، ۵ تا استامینوفن خوردم انقدر تب کردم

رفتم سرم هم زدم ولی اصلا فایده نداره

چه بدبختی شده این ویروسه خدایا😭

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آزیترومایسین بخور

خوردم اونم

همه چی خوردم 

هیچی فایده نداره هیچی  

از قرص و امپول و سرم گرفته تا سوپ و اب هویج و همه چی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بخدا عذاب عذاب

من سه هفتس گیرم چند روز هست یهو اکی میشه همه چی چند روز باز یه جای دیگه میزنه یبار سردرد و لرز.یبار ...

وای دقیقااا دقیقااا

من سه هفتس گیرم چند روز هست یهو اکی میشه همه چی چند روز باز یه جای دیگه میزنه یبار سردرد و لرز.یبار ...

وای منم.سومین یا چهارمین باره که فکرکردم خوب شدم بعداز۳روز دوباره شروع میشه

۱ماهو نیمه درگیرم

الان با عفونت شدید گلو و بینی و لرزو تعریق برگشته

دردم از یار است و درمان نیز هم
وای محاله ازیترومایسین جواب نده!مگه چه جور ویروسیه؟! چه وحشتناک

بخدا جواب ننیده

نمیدونم چه بدبختیه

دوتا دیروز خوردم دوتا ۵۰۰ امروز

یعنی هیچی جواب نمیده

دیگه‌کیلو کیلو دارم مایعات میخورم

من سری سوم ازیترومایسینه که میخورم.اونم ۵۰۰

و یک ماهونیمه درگیرم

افسرده شدم از این همه دارو و شلغمو دمنوش

تنها دارویی که میگن باید جواب بده ازیترومایسینه.میخورم خوب میشم باز برمیگرده

وای منم.سومین یا چهارمین باره که فکرکردم خوب شدم بعداز۳روز دوباره شروع میشه۱ماهو نیمه درگیرمالان با ...

آنتی بیوتیک اگه زیاد بخوری بدنت ضعیف میشه ، خودت رو تقویت کن ، میوه بخور 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
وای منم.سومین یا چهارمین باره که فکرکردم خوب شدم بعداز۳روز دوباره شروع میشه۱ماهو نیمه درگیرمالان با ...

منم نزدیک سه روز عفونت بینی و گلو داشتم همش سردم بودو شدید عرق میکردم از دیروز تنگی نفس و سرفه خشک دارم بس که دارو گرفتم و خوب نمیشم خانوادم میگن برو ریه ات رو چک کن شاید عفونت کرده

آنتی بیوتیک اگه زیاد بخوری بدنت ضعیف میشه ، خودت رو تقویت کن ، میوه بخور

موز پرتقال لیمو ترشو نارنجو سیر خام و پیاز خام انواع سوپ و حلیم و اناناسو انواع سبزیجات و کلییی دمنوش

با کلی مولتی ویتامین دارم

یعنی عکس بگیرم تعجب میکنی

الانم یه قابلمه سوپ دارم😵‍💫

خوب میشم بازبرمیگرده.اصلا یه چیزه عجیبیه

منم نزدیک سه روز عفونت بینی و گلو داشتم همش سردم بودو شدید عرق میکردم از دیروز تنگی نفس و سرفه خشک د ...

منم بهم میگن ولی من عفونت رو تو گلو و بینی احساس میکنم.خس خس سینه ندارم

موز پرتقال لیمو ترشو نارنجو سیر خام و پیاز خام انواع سوپ و حلیم و اناناسو انواع سبزیجات و کلییی دمنو ...

عزیزم منم چند سال پیش شدید درگیر کرونا شدم و همین طور هی مریضی برمی‌گشت،  چند  تا تاپیک دارم از قبل 

فقط میتونم  بگم  که چرک گلو خیلی بد هست و برای من چون طولانی بود خیلی درگیر شدم  

فقط میتونم بگم ماست پروبیوتیک ، دوغ پروبیوتیک و کم چرب ، پرتقال و آب هویج مفید هست و مصرف کن

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉