2777
2789

دیگه صدای همه در اومده میگن بسه دیگه چقدر بخری چرا پولاتو هدری میدی اصلا دست خودم نیس خیلی بده فقط فکرم پیش لوازم ارایشی هست که برم بخرم خرید کنم

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مراقبت پوستی چی؟

من به شدت دلم میخواد محصولات برند مراقبت پوستی و بگیرم ولی گرونن

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

مراقبت پوستی چی؟من به شدت دلم میخواد محصولات برند مراقبت پوستی و بگیرم ولی گرونن

اره از همشون چه پوستی چه ارایشی

من قلبم با لبخندت میزنه🥰🥰                                                           من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداس...💖                           پدر از آسمان چه خبر مهمانی خدا تموم نشد برگردی؟؟😔😔🥲🖤❤                    آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند...😎                                                                                          منیم فنجانیم اورئیمین پاراسی خوش گلیبسن من و باباوین زندگیسینه🥰🥰💖❤

پوستت بدتر نشده اسی؟

بزار کنار عزیزم کمترش کن به پوستت استراحت بده

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:] ~فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}            اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken}      ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>> سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

برای پوست زیادش ضرر داره...

من بیشتر از چیزهایی ک محافظتی و مراقبتین استفاده میکنم

اگر مجلسی عروسی چیزی باشه ارایش کنم اونم خیلی سبک و ملایم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
پوستت بدتر نشده اسی؟بزار کنار عزیزم کمترش کن به پوستت استراحت بده

نه زیاد نمیزنم فقط میخرم مریضی، خریدن دارم