2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک قبلت را خوندم خیلی بی شعور و حروم خور هستن. 

حقت را خوردن، طلبکار هم هستن. امیدوارم شرایط شون جوری پیش بره که پشیمون بشن و بفهمن که چه حماقتی کردن و به غلط کردن بیافتن. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

تاپیک قبلت را خوندم خیلی بی شعور و حروم خور هستن. حقت را خوردن، طلبکار هم هستن. امیدوارم شرایط شون ج ...

دختره بقدری ازم سواستفاده کرد فقط خدا میدونه بالاسری دیده فکرشو کن یکی عوض یکی کار کنه اون حقوقش بیشتر باشه هم زورگویی ش بقدری از دختره بدم میام بی چشم رو طلبکار و پرروعه یدونه برگه رو برمیداشت به من اخم می‌کرد یعنی سوارم شده بود به معنی واقعی آخر دراومدم باز طلبکارانه پیام میداد چون همکار قدیمی بود بهش هیچی نمی‌گفتند 

نوشتم جواب نداده خیلی بی حیا پررون

فردا با یه بزرگتری برو اونجا بگو من دیگه تمایلی ندارم بیام. دقیقا چه تاریخی تسویه حساب میکنید؟

اگه بیشتر از سه بار ازشون حقوق گرفتی میتونی بری اداره کار شکایت کنی بلایی سرشون میارن که کلا ببندن برن. بابت بیمه و کسری حقوق و... کلی باید بپردازن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دختره بقدری ازم سواستفاده کرد فقط خدا میدونه بالاسری دیده فکرشو کن یکی عوض یکی کار کنه اون حقوقش بیش ...

عزیزم منم از همکارت حرصم گرفت. به جای اینکه هوای شما را داشته باشه و کمکتون کنه که پیشرفت کنید، جونش بالا می اومده و طلبکار هم بوده. 😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عزیزم منم از همکارت حرصم گرفت. به جای اینکه هوای شما را داشته باشه و کمکتون کنه که پیشرفت کنید، جونش ...

همکار ک چه عرض کنم آخر گفتم نوکرت نیستما ۷ ماه من کار کروم تو مفت خوری کردی دیگه تمون شد هرکسی بیاد اونجا کار کنه همشو انجام نمیده آخر مجبوره خودشم انجام بده خداروشکر خدا نزاشت یه مفت خور از یه مظلوم بیشتر از این سواستفاده کنه

همکار ک چه عرض کنم آخر گفتم نوکرت نیستما ۷ ماه من کار کروم تو مفت خوری کردی دیگه تمون شد هرکسی بیاد ...

برو دنبال یه جای بهتر با حقوق و مزایای بیشتر. الان دیگه تجربه داری و راحت تر می تونی کار پیدا کنی. 

برو دنبال یه جای بهتر با حقوق و مزایای بیشتر. الان دیگه تجربه داری و راحت تر می تونی کار پیدا کنی.

فعلا ترید میزنم خودم تریدرم تا ببینم میتونم طبق رشته ام کار پیدا کنم

فعلا ترید میزنم خودم تریدرم تا ببینم میتونم طبق رشته ام کار پیدا کنم

موفق باشی عزیزم. 🌷