2777
2789
عنوان

عاشق شوهرم شدم

245 بازدید | 15 پست

بعد از چند سال 

اوایل ازش فراری بودم اصلا خوشم ازش نمیومد ازدواج سنتی بود

اما حالا بعد چن سال جوری عاشقشم ک چشمام هیچکسو نمی‌بینه واقعا می‌تونه یه معجزه باشه خداروشکر میکنم 

چون یه نفر ک از قیافه هیکل چیزی کم ندارد مدام ت زندگیم دست پا میزنه تا منو از راه بدر کنه ولی با این وجود چشام دیگه جز شوهرم کسیو نمیبینه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا😂خاستم ببینم فامیلتونه یا دوست یا جی

نه فامیله نه دوست اتفاقا مجرده و بقول خودش همه آرزو دارن باهاش باشن ولی من خالم از خیانت بهم میخوره و از اینکه الان کنار همسرم خوشحالم خداروشکر میکنم

نه فامیله نه دوست اتفاقا مجرده و بقول خودش همه آرزو دارن باهاش باشن ولی من خالم از خیانت بهم میخوره ...

ببخش کنجکاو شدم

پس چجوری این حرفارو میزنه همکاره؟

انشالله خوشبخت باشید هنیشه🌸

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
ببخش کنجکاو شدمپس چجوری این حرفارو میزنه همکاره؟انشالله خوشبخت باشید هنیشه🌸

ممنون عزیزم  

شمارمو پیدا کرده  هی زنگ میزنه ت خیابون آرایشگاه داره و منو خیلی میبینه بیرون منم خیلی دیدمش

ممنون عزیزم شمارمو پیدا کرده هی زنگ میزنه ت خیابون آرایشگاه داره و منو خیلی میبینه بیرون منم خیلی ...

وای خاک تو سرش 

محلش نده بلاک کن گورش گم میکنه

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی