2777
2789

تو محل کارم ی پسره است ک حدودا یک ماهی میشه استخدام شده حراسته 

خیلیییییی جذابه کپی علی یاسینی 

قدش بلند اندامش فیت قشنگ معلومه سیکس پک داره 🤣🤣

خیلی منو تابلو نگاه نمیکنه ولی‌وقتایی ک خیلی شلوغ شده جو رد میشه مات و مبهوت نگاهم کرده 

باز ی حراست دیگ تازه اومده اونم خیلی جذابه 

اونم هر بار رد شدنی حتی گردنشو میچرخونه نگاهم میکنه 

این نگاهاا ینی چی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ظاهرت چطوره؟شاید توجهشونو جلب میکنی

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
ظاهرت چطوره؟شاید توجهشونو جلب میکنی

ظاهرم قیافم ک بدون آرایش میرم و میام تیپمم خیلی معمولی ولی دو سه روزه تیپپپپ میزنم و میکاپ میکنم بخدا تا اون راننده مترو هم میاد بیرون زززززل میزنه بهم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ظاهرم قیافم ک بدون آرایش میرم و میام تیپمم خیلی معمولی ولی دو سه روزه تیپپپپ میزنم و میکاپ میکنم بخد ...

خب ببین اینا اثرات کارای خودته😂

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)