2777
2789
عنوان

قبول دارم که دوسم نداره ولی

105 بازدید | 19 پست

آدمی به امید زندست مگه نه؟

یک بار برای همیشه از اول می نویسم ! تا بتونم باهاش کنار بیام :) امشب میخوام گریه کنم 🫠 بلاخره وقتش شد :) از اون شب بیداری و خون گریه زاری ها نوبت منم شد :) از اونا که فرداش آدم سابق نیستی و چقدر از حال خودم بدم میاد :)

۱۷ سالم بود خوندم خوندم خوندم تا برسم بهش :) همون سال ۳ تا عزیز از دست دادم 😅

من امید مدرسه ! شدم آخر از اول :) از افسردگیم نگم :) که کار به جایی رسید که من از ۱۹ سالگی خودم نه عکس دارم نه خاطره ای :)

یادمه اون موقع ها هیچی نداشت :) به معنای واقعی کلمه !

الان واسه خودش آدم حسابی تر شده 😍🥲 به آرزوهاش رسیده :")

خواستم بگم عاشق قیافش نشدم :) عاشق پولش نشدم :) من اصلا نمی دونم از چی این آدم خوشم اومد =)

یادمه پارسال با یه دختری بود :") روز اولی که فهمیدم دلم میخواستم چشمام رو بکنم بندازم دور که چرا مال من رنگی نیست :) باز افسردگی اومد سراغم اما رفتم کتابخونه و بعد پانسیون

ولی لعنت به شب و اون یک ساعت قبل از خواب 😅

تابستون گفتم هر چی شد شد 🥲 رفتم گفتم فلانی میخوام دوره ات رو شرکت کنم :) می دونی من اصلا نیازی به کلاسش نداشتم 😅 ولی خسته بودم از بلاتکلیفی

میخواستم بگم هی دختر دیدی تازه به دوران رسیدس‌ و هول

ولی نبود :") 

چقدر به خودم رسیدم و چقدر خوشحال بودم کات کردن :)

و خوشحال تر از اینکه تو فروردين کات کرده بودن و چند ماه گذشته بود 

اما الان نمی دونم کسی رو داره تو زندگیش یا نه :") 

اما من دلم واسه صداش تنگ میشه :) 

واسه وقتی که اسم و فامیلم رو ریخت تو هم و یه اسم جدید واسم ساخت :)

واسه وقتایی که توهم می زدم و  با ذوق می نشستم و عکس هایی که طبق آهنگام تو چنلش میذاشت رو نگاه می کردم :)

دلم تنگ میشه واسه آهنگاش که طبق آهنگای من بود :)

واسه وقتایی که بهم انگیزه می‌داد واسه درس خوندن :)

واسه وقتی که دیدم پروف جدید گذاشته اما اون سفید رو پاک نکرده :)

دلم واسه این سرخوشی کاذب تنگ میشه :)

کم تر از دو هفته تا پایان دی و پایان داستان عاشقانه من مونده :)

و سه ماه تا کنکور اردیبهشت :)

یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه :)

خودم که از دست رفتم :) ولی نمی تونم تو چشمای بابام نگاه کنم و بگم هی مرد ! ناراحتیت به خاطر یه پسره :)

با غرورت بازی نمی کنم بابا :")

با آرزوهات بازی نمی کنم منِ 1۶ ساله :)

با آیندت‌ بازی نمی کنم دختر قشنگ مامان :)

دلم داره میترکه :)

ولی آدمی به امید زندس

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اوه شت

اوهوم‌

اوه شت :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش درست میشه

آره میگذره

چی داری میگی واسه خودت، چرا از این زمان‌های طلایی برا ساختن آیندتون استفاده نمیکنین، درس، دانشگاه، شغل، جایگاه اجتماعی، باور کنین بالاخره ازدواج میکنین، اما همه چی به وقتش، همتون تو این سن جوگیر، الکی عاشق در حالی که باور کنین عشق نیس، یه هوس زودگذر هس، افتادین دنبال پسرهای بی سر وپا که نمیتونن حتی دماغشون رو بالا بکشن، برا خاطرشون آیندتون رو به باد میدین، بابا بشینید سر درس و مشق، از عشق عاشقی های دو روزه و خیابونی و فیک و جوگیرانه، براتون نون و آب و موفقیت نمیشه 

بیا بغلم

🫂✨️

چی داری میگی واسه خودت، چرا از این زمان‌های طلایی برا ساختن آیندتون استفاده نمیکنین، درس، دانشگاه، ش ...

اون پسر بی سر و پا نیست

حس منم یکی دو روزه نیست

بلخره عکسی از ۱۹ سالگیت نداری یا تو ۱۶ ساله با ارزوها بابات بازی نمیکنی؟؟

بعضی مطالب‌ واقعا واسه مغز مردها سنگینه به خصوص ادبیات 💀🦦

به خصووووص برای مردهای نی نی سایت

باور کن این عشقها همش توهم هست، برا آیندت تلاش کن، از این چیزا نون و آب نمیشه

امیدوارم توهم باشه 🥲

می‌خونم ولی از فردا با قدرت بیشتر

امیدوارم توهم باشه 🥲می‌خونم ولی از فردا با قدرت بیشتر

آفرین وقتت فعلا صرف درس و دانشگاه باشه، بعد که شاغل و مستقل شدی، خاهی دید چه زندگی لذت بخشی داری، عشق هم به وقتش سراغت میاد 

آفرین وقتت فعلا صرف درس و دانشگاه باشه، بعد که شاغل و مستقل شدی، خاهی دید چه زندگی لذت بخشی داری، عش ...

امیدوارم🫂✨️