2777
2789
عنوان

تاحالا همچین تجربه ایی داشتید😭

82 بازدید | 8 پست

من شوهرم رفت جایی برای کار تا یکماه نمیاد الان از گریه نفسم بند اومده بی نهایت دلم براش تنگ شده بیست دقیقه داخل بغلش گریع کردم اونم ناراحت بود ی دخترم داریم 

حالا دلم شور افتاد نکنه میخاد چیزس بشه ک من اینجوری شدم؟ یا از دلتنگی زیاذه؟ 

چون ما بعد ی اتفاق بدی زندگیمون از دوباره روبراه شد و خیلی وقت بود از هم جدا نشده بودم و کلا کنار هم لحظات خوبی داشتبم 

بنظرتون بخاطر چی میتونه باشه؟ تجربش کردین.؟ 

نظرات رو میخونم بعد جواب میدم

خیلی برام مهمه

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا حدی طبیعیه ینی همه همین جور میشن.منتها بعضیا استانه تحملشون بالاست کنار میان بعضیا نه

من نمیتونم😭

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
ایجانم عزیزمممم عشقتون پایدارزنگ بزن باهاش حرف بزن خب

اخه هر لحظه نمیتونم اصلا جواب نمیده

ممنونم از حرفت باعث دلگرمیم شد🥺🥺🥺🥺

طبیعیه عزیزم یاده بابام افتادم رفته بود سفر لباسشو میگرفتم بو میکردم خب بعضیا وابسته ترن دیرتر کنار ...

واییی دقیقا من با پدرمم همین حسو داشتم میرفتم جایی ک میخابید با پتو بالشتش رو بو میکردم😂

پس عادیه دلشوره گرقتم گفتم غیر عادیع

💋💋♥♥♥