2777
2789

بچم ۲۰ روزشه کولیک شدید داره بردم دکتر سه تا قطره داد یه هفته اس اصلا اثر نکرده ازتون خواهش میکنم اگه راه کار دارین بگین بیچاره نه شب داره نه روز اونقد به خودش میپیچه 

و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است .......

شیر خشک میدی یاخودت رو؟

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیر خودت میدی نباید چیزای نفاخ بخری استرس هم نداشته باشه آروغ بچه بگیر خوب میشه عزیزم تاچندماه اکثربچه هاهمینن دست بزار روی شکمش روی دستت خابش کن دردش کمتربشع مواظب باش خفه نشه دمریاحالت پهلو

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،