2777
2789

سلام خانما کسی درباره ندول تیرویید اطلاعی داره؟

مامانم بدون علائم بالینی هستش

دوتا ندول داره یکیشون یک سانتیه

یکیشونم ۳ سانتی متری

منتها ظاهرشون کمی مشکوکه

توی سونو هم نوشته تیرویید بزرگتر از حد نرمال با تغییرات کیستیک در درجه اول مطرح کننده گواتر مولتی ندولار است

توروخدا اینا ینی چی؟ینی بدخیمی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشالله چیزی نیست، عزیزم فکر کنم واسه تشخیص بدخیمی نیاز به نمونه برداری باشه

بله دکتر گفته نمونه برداری

ولی من میگم اگه بدخیم بود که توی سونو میگفت

همون خط اول نوشته در درجه اول مطرح کننده گوانر مولتی ندولار

گواتر مولتی ندولار خوش خیمه

بله دکتر گفته نمونه برداریولی من میگم اگه بدخیم بود که توی سونو میگفتهمون خط اول نوشته در درجه اول م ...

من سر درنمیارم انشالله به حق امام زمان مسئله مهمی نیست توکلت به خدا باشه درد و درمان دست خداست 

من قبلا ندول داشتم (کلوییدی) با سطح نرمال هورمونها. بعد از چند سال، به تدریج رشد کرد و در نهایت نصف تیروییدم را برداشتند.‌ چون با وجود خوش خیم بودن، به خاطر سایز بزرگش گاهی حس نفس تنگی داشتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نمونه گرفتند. هم در بدو تشخیص و هم دو یا سه بار در چند سالی که درگیر بودم.

ببین توی سونو نوشتن در درجه اول گواتر ندولار مطرحه

ینی اولدشک دارن به گواتر نه بدخیمی؟

ببینید ممکنه توی سونو ندول مشکوک باشه ولی خوش خیم باشه؟

بله ممکن هست. مشکوک یعنی اطمینان قطعی ندارند خوش خیم هست یا بدخیم. ولی با نمونه برداری از بافت، تشخیص قطعی میدن. 

ببین توی سونو نوشتن در درجه اول گواتر ندولار مطرحهینی اولدشک دارن به گواتر نه بدخیمی؟

در این مورد اطلاع دقیقی ندارم. ولی گواتر کلا هر نوع بزرگ شدن غده تیروئید هست و در این مورد گواتر ندولار یعنی چندين ندول در تیروئید وجود داره ( نه یک ندول منفرد) که باعث بزرگی تیروئید شده، ولی اینکه ماهیت این ندول ها دقیقا چه چیزی هست، نیاز به بررسی بیشتر داره. 

در این مورد اطلاع دقیقی ندارم. ولی گواتر کلا هر نوع بزرگ شدن غده تیروئید هست و در این مورد گواتر ندو ...

عمل تیرویید سخت بود؟

جای بخیه روی گلوتون مونده؟

عمل تیرویید سخت بود؟جای بخیه روی گلوتون مونده؟

نه، اصلا عمل سختی نبود. من حدود ٨ صبح برای عمل مراجعه کردم و حدود ٤ عصر برگشتم خون و تا یک هفته درد گردن و گلو داشتم. الان حدود ٢ سال گذشته و بدون دقت نمیشه محل جراحی را دید.