2777
2789
عنوان

پاکسازی صورت

74 بازدید | 6 پست

اتو مو و بخور و اسکراب و سرم...بخرم خونه انجام بدم؟دودلم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم دیدم این دستگاه های پاکسازی مکش خوبی دارن واسه پاکسازی 

ولی باز حس می کنم تاثیرش به اندازه فشیل خوب نیست 

اون دستگاه بخور ها رو به جز پاکسازی هم می تونی استفاده کنی 

چیز خوبیه

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

آره بابا خودت انجام بده میتونی دستگاه میکرونیدلینگ هم بخری با سرم انجام بدی

خیلی هزینه ها بالا رفته اینطوری یبار هزینه میشه برا چند سال. بین میکرودرم و اتو صورت موندم.این دستگاه که شما گفتین چطوریه؟قیمتشو اطلاع ندارید‌؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
منم دیدم این دستگاه های پاکسازی مکش خوبی دارن واسه پاکسازی ولی باز حس می کنم تاثیرش به اندازه فشیل خ ...

آره بخور که کلا برا پوست خوبه‌.میگم اینطوری خب سالی یبار میرم بیرون انجام میدم ماهی یبار خودم