2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله اینجوری دیدین😄

343 بازدید | 20 پست

رفته بودیم مشهد صاحب هتل آپارتمانمون یه پسر 5ساله داشت مامانش میگفت صبحا برا نماز صبح خودش تنها میره حرم برمیگرده حالا تا حرم دوسه تا خیابون فاصله بود

خیلی بچه زرنگی بود البته تابستون میگفت الان هوا سرد شده نمیدونم بزاره بره یا نه

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای خدا چه بچه گوگولیمن جای مامانش بودم خورده بودمش تا حالا

خیلیم شیرین زبون بود

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

بچه ۵ ساله آخه؟؟تو شهر به این بزرگی؟؟

میگفت اینقدر رفته بلد شده

گم بشه ادرس تو جیبشه برش میگردونن

این زرنگی نیست یه دروغ شاخداره اون مادر هم بی مسئولیت محسوب میشه

چندبار تنها دیدمش تو خیابون بچه رو البته نه برا نماز صبح